ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Τεχνικός Έλεγχος στην auteco. (06/05/11)

10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Τεχνικός Έλεγχος στην auteco. (06/05/11)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της auteco στην Αθήνα, ο Τεχνικός Έλεγχος των 161 Ιστορικών αυτοκινήτων και των πληρωμάτων τους που συμμετέχουν στο 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.

Τα 161 οχήματα πέρασαν από τις γραμμές τεχνικού ελέγχου της auteco την Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Μαΐου παρουσία των διοργανωτών της ΕΛΠΑ και των αγωνοδικών της FIA προκειμένου να λάβουν την συμμετοχή για τον αγώνα. Τα πληρώματα κατέφθαναν στον σταθμό της auteco επί της Λεωφόρου Αθηνών 107 από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ η όλη διαδικασία του ελέγχου και για τα 161 οχήματα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη νωρίς το απόγευμα.01m

H auteco έλαβε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών καθώς έμειναν καθόλα ευχαριστημένοι από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων της, και του τρόπου λειτουργίας της.p60102731m

Η auteco είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που φιλοξένησε στους χώρους της ακόμα ένα  αγωνιστικό γεγονός και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες του 10ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.