1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ECORALLY) 2008 (30/04/2008) - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ECORALLY) 2008 (30/04/2008)

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ECORALLY) 2008 (30/04/2008)

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Μαΐου 2008  σε περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας σε 2 σκέλη.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι:

Να βοηθήσουμε στο να συνειδητοποιήσουν οι  μετέχοντες στον διαγωνισμό, αλλά και οι εμπλεκόμενοι με αυτόν, ότι είναι εντέλει δυνατόν να οδηγούμε στις καθημερινές μας μετακινήσεις (τόσο μέσα στον αστικό ιστό όσο και εκτός αυτού), με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμων.

Συνέπεια της μείωσης αυτής είναι η χαμηλότερη περιβαντολογίκη επιβάρυνση από ρύπους που παράγονται από τον στόλο των οχημάτων που καθημερινά κινούνται εντός αλλά και εκτός πόλεων, και η εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων. Ο διαγωνισμός οικονομίας της auteco αποτελεί μία σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία, δίνοντας  έμφαση σε αξίες που είναι συνυφασμένες με την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας. Όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε, ώστε με την οδική μας συμπεριφορά να προστατεύουμε το περιβάλλον.

Προστασία του περιβάλλοντος σημαίνει βελτίωση του επιπέδου ζωής όλων μας. Συμμετέχουμε συνειδητά στη δημιουργία ποιότητας ζωής για μας και τα παιδιά μας. Εύκολα και απλά μπορούμε και προστατεύουμε το περιβάλλον.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email