ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ECORALLY) 2008 (30/04/2008)

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ECORALLY) 2008 (30/04/2008)

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Μαΐου 2008  σε περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας σε 2 σκέλη.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι:

Να βοηθήσουμε στο να συνειδητοποιήσουν οι  μετέχοντες στον διαγωνισμό, αλλά και οι εμπλεκόμενοι με αυτόν, ότι είναι εντέλει δυνατόν να οδηγούμε στις καθημερινές μας μετακινήσεις (τόσο μέσα στον αστικό ιστό όσο και εκτός αυτού), με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμων.

Συνέπεια της μείωσης αυτής είναι η χαμηλότερη περιβαντολογίκη επιβάρυνση από ρύπους που παράγονται από τον στόλο των οχημάτων που καθημερινά κινούνται εντός αλλά και εκτός πόλεων, και η εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων. Ο διαγωνισμός οικονομίας της auteco αποτελεί μία σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία, δίνοντας  έμφαση σε αξίες που είναι συνυφασμένες με την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας. Όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε, ώστε με την οδική μας συμπεριφορά να προστατεύουμε το περιβάλλον.

Προστασία του περιβάλλοντος σημαίνει βελτίωση του επιπέδου ζωής όλων μας. Συμμετέχουμε συνειδητά στη δημιουργία ποιότητας ζωής για μας και τα παιδιά μας. Εύκολα και απλά μπορούμε και προστατεύουμε το περιβάλλον.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.