1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (02/06/2008) - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (02/06/2008)

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (02/06/2008)

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Μαΐου ο 1ος “Διαγωνισμός Οικονομίας auteco 2008”.

Από τα 30 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, ξεκίνησαν 16 πληρώματα για τον πρωτότυπο αγώνα, ο οποίος είχε αφετηρία το κέντρο της Αθήνας και με ενδιάμεσους προορισμούς το Λουτράκι, την πρώτη μέρα, και το Λαύριο την επόμενη αλλά και  άλλες γραφικές περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας κατέληξε στο Μοσχάτο.

Με την πολύτιμη στήριξη του Τάσου Ιαβέρη, ο οποίος έδωσε χρηστικές συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο την κατανάλωση καυσίμου, οι συμμετέχοντες έδειξαν να το απολαμβάνουν και όπως οι περισσότεροι δήλωσαν, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και περιμένουν την επόμενη τέτοια εκδήλωση που θα διοργανώσουμε. Ο τερματισμός έλαβε μέρος στον σταθμο της auteco του Μοσχάτου, όπου πλούσια δώρα περίμεναν τους νικητές και τους διακριθέντες. Για την ιστορία, νικητές αναδείχτηκαν οι Μαρόπουλος – Ντιβέρης, αφήνοντας πίσω τους, τους Καράν – Κολοφωτιά και Δήμου – Μίχα.

Η ΕΚΟ προσέφερε τα καύσιμα, τα Polis Park στήριξαν τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της λέσχης 999 Classic Microcars, ενώ ο Alpha 98.9 ήταν χορηγός επικοινωνίας.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email