ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (02/06/2008)

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (02/06/2008)

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Μαΐου ο 1ος “Διαγωνισμός Οικονομίας auteco 2008”.

Από τα 30 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, ξεκίνησαν 16 πληρώματα για τον πρωτότυπο αγώνα, ο οποίος είχε αφετηρία το κέντρο της Αθήνας και με ενδιάμεσους προορισμούς το Λουτράκι, την πρώτη μέρα, και το Λαύριο την επόμενη αλλά και  άλλες γραφικές περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας κατέληξε στο Μοσχάτο.

Με την πολύτιμη στήριξη του Τάσου Ιαβέρη, ο οποίος έδωσε χρηστικές συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο την κατανάλωση καυσίμου, οι συμμετέχοντες έδειξαν να το απολαμβάνουν και όπως οι περισσότεροι δήλωσαν, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και περιμένουν την επόμενη τέτοια εκδήλωση που θα διοργανώσουμε. Ο τερματισμός έλαβε μέρος στον σταθμο της auteco του Μοσχάτου, όπου πλούσια δώρα περίμεναν τους νικητές και τους διακριθέντες. Για την ιστορία, νικητές αναδείχτηκαν οι Μαρόπουλος – Ντιβέρης, αφήνοντας πίσω τους, τους Καράν – Κολοφωτιά και Δήμου – Μίχα.

Η ΕΚΟ προσέφερε τα καύσιμα, τα Polis Park στήριξαν τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της λέσχης 999 Classic Microcars, ενώ ο Alpha 98.9 ήταν χορηγός επικοινωνίας.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.