ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 37o Ράλι Μαύρο Ρόδο: Τεχνικός έλεγχος μόνο στην auteco! (29/10/09)

37o Ράλι Μαύρο Ρόδο: Τεχνικός έλεγχος μόνο στην auteco! (29/10/09)

Την auteco επέλεξαν οι διοργανωτές του 37ου Ράλι Μαύρο Ρόδο, για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων. Όπως σε κάθε αγώνα ταχύτητας, έτσι και στον συγκεκριμένο αγώνα τα οχήματα και τα πληρώματα υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η εγκυρότητα της συμμετοχής τους.

Ο τεχνικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της auteco στην  Λεωφ. Αθηνών 107 από τους ειδικούς τεχνικούς εφόρους της ΕΘ.ΕΑ και της ΕΛΠΑ.

'Αποψη από την διαδικασία ελέγχου των αγωνιστικών οχημάτων.

‘Αποψη από την διαδικασία ελέγχου των αγωνιστικών οχημάτων.

Ο έλεγχος περιελάμβανε:

  • Έλεγχο ταυτότητας του αυτοκινήτου
  • Έλεγχο συστημάτων ασφαλείας  (πυροσβέσεις, ζώνες ασφαλείας, κράνη, φόρμες, υποδήματα κλπ)
  • Έλεγχος μοτέρ ειδικά στα αυτοκίνητα με turbo και σφράγισμα με τις ειδικές ταινίες

Η διαδικασία ολοκληρωνόταν με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής καθώς και όλου του υπόλοιπου υλικού.

Η auteco ως οικοδεσπότης της διαδικασίας συγχαίρει τους διοργανωτές για την προετοιμασία του αγώνα σε κάθε επίπεδο και δηλώνει παρούσα και σε μελλοντικές ενέργειες αγωνιστικών γεγονότων.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.