ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco = Ασφάλεια + Υγεία + Οικονομία! (22/11/10)

auteco = Ασφάλεια + Υγεία + Οικονομία! (22/11/10)

Η υγεία και η ασφάλεια των  πολιτών αποτελούν σήμερα τα πολυτιμότερα κοινωνικά αγαθά. 
Η auteco,  πρωτοπόρος ελληνική εταιρία ΚΤΕΟ και αρωγός σε ζητήματα οδικής ασφάλειας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής,   δημιούργησε σε συνεργασία με το portal “Υγεία On-Line” ειδικό προνόμιο εγγραφής στο πρόγραμμα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και μεγάλων εκπτώσεων σε υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς μέσω της «Κάρτας Υγείας & Ομορφιάς».Η auteco επιδοτεί όλους όσους εμπιστεύονται τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους στους σταθμούς ΙΚΤΕΟ της, με τα ακόλουθα αποκλειστικά προνόμια:ygeiaonline-small
  • 1 μήνα δοκιμαστικής χρήσης της κάρτας εντελώς δωρεάν, με άμεση δυνατότητα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων καθώς και μεγάλες εκπτώσεις σε υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς.
  • Εφόσον οι πελάτες μείνουν ικανοποιημένοι  από τις υπηρεσίες που τους παρέχει η κάρτα Υγεία online, τότε μπορούν να εγγραφούν ως συνδρομητές για ένα χρόνο χρησιμοποιώντας την Δωροεπιταγή – auteco και επιτυγχάνοντας έκπτωση 120 € επί της ετήσιας συνδρομής.
  • Επιπλέον, επιμήκυνση του χρόνου συνδρομής χωρίς κόστος για 2 επιπλέον μήνες.

Εμπιστευθείτε την auteco για την «καλή υγεία» του οχήματός σας, και η auteco φροντίζει για την δική σας.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-11/04 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.