ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Auteco: Κερδίστε Εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ! (31/08/11)

Auteco: Κερδίστε Εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ! (31/08/11)

Τώρα, στον σταθμό ΙΚΤΕΟ auteco Θεσσαλονίκης, όσοι πραγματοποιήσουν:

  • Έλεγχο ΚΤΕΟ
  • Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων ήpaok
  • Check Up Αυτοκινήτου

μπορούν να κερδίσουν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια θα αφορόύν τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος καθώς και τους αγώνες για το Europa League.

Δύο εργάσιμες ημέρες πριν τον κάθε αγώνα θα γίνεται κλήρωση και 5 τυχεροί θα κερδίζουν από ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι τυχεροί θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά και θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους μέχρι τις 12:00’ της επόμενης ημέρας.

Η κάθε συμμετοχή θα ισχύει και για τις επόμενες κληρώσεις. Εξαιρούνται οι συμμετοχές που θα κερδίσουν εισιτήριο.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα κατά την κρίση της να διακόψει τις κληρώσεις χωρίς καμία υποχρέωση.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.