ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση Μέρος 2 (15/04/09)

auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση Μέρος 2 (15/04/09)

Η auteco, ακόμη μια φορά αντίθετα με το ρεύμα της οικονομικής κρίσης, συνεχίζει να διοργανώνει διαγωνισμούς και να μοιράζει χρήσιμα δώρα. Αυτή την φορά έδωσε 5 Δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS) σε 5 τυχερούς που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Μαρτίου στέλνοντας μήνυμα (sms).

Ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της auteco κος Γεώργιος Πράσινος, παραδίδει στον νικητή κο Μιλτιάδη Ξενοπανάγο το GPS MLS Destinator.

Ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της auteco κος Γεώργιος Πράσινος, παραδίδει στον νικητή κο Μιλτιάδη Ξενοπανάγο το GPS MLS Destinator.

Ο διαγωνισμός είχε Πανελλαδική εμβέλεια και οι νικητές που ανέδειξε η κλήρωση της 10ης Απριλίου παρουσία Συμβολαιογράφου είναι:

  • Αλέξανδρος Γκόνης από την Νίκαια Αττικής
  • Μιλτιάδης Ξενοπανάγος από τον Πύργο Ηλείας
  • Χριστόδουλος Χατζηϊωάννου από το Ηράκλειο Κρήτης
  • Παναγιώτα Γιαννούλη από το Περιστέρι Αττικής
  • Θεόδωρος Πεγιάζης από την Πάτρα.

Η auteco συγχαίρει τους νικητές και ευχαριστεί όλους όσους καθημερινά την εμπιστεύονται για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

 

Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του νέου lock down που ισχύει από τις 10 έως και τις 28/2 στην Αττική καθώς και σε όλες τις κόκκινες περιοχές της χώρας τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν ανοιχτά και τα κλεισμένα ραντεβού ισχύουν ως έχουν. Για την μετακίνηση σας στο ΚΤΕΟ επιλέγετε τον κωδικό 2 για το κλείσιμο νέου ραντεβού καλέστε στο 102030 ή στο 211 4800220.

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.