ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση Μέρος 2 (15/04/09)

auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση Μέρος 2 (15/04/09)

Η auteco, ακόμη μια φορά αντίθετα με το ρεύμα της οικονομικής κρίσης, συνεχίζει να διοργανώνει διαγωνισμούς και να μοιράζει χρήσιμα δώρα. Αυτή την φορά έδωσε 5 Δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS) σε 5 τυχερούς που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Μαρτίου στέλνοντας μήνυμα (sms).

Ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της auteco κος Γεώργιος Πράσινος, παραδίδει στον νικητή κο Μιλτιάδη Ξενοπανάγο το GPS MLS Destinator.

Ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της auteco κος Γεώργιος Πράσινος, παραδίδει στον νικητή κο Μιλτιάδη Ξενοπανάγο το GPS MLS Destinator.

Ο διαγωνισμός είχε Πανελλαδική εμβέλεια και οι νικητές που ανέδειξε η κλήρωση της 10ης Απριλίου παρουσία Συμβολαιογράφου είναι:

  • Αλέξανδρος Γκόνης από την Νίκαια Αττικής
  • Μιλτιάδης Ξενοπανάγος από τον Πύργο Ηλείας
  • Χριστόδουλος Χατζηϊωάννου από το Ηράκλειο Κρήτης
  • Παναγιώτα Γιαννούλη από το Περιστέρι Αττικής
  • Θεόδωρος Πεγιάζης από την Πάτρα.

Η auteco συγχαίρει τους νικητές και ευχαριστεί όλους όσους καθημερινά την εμπιστεύονται για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-31/03 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.