ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση (06/03/09)

auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση (06/03/09)

Ακόμα μία φορά η auteco αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του ΚΤΕΟ. Η εταιρία κόντρα στο ρεύμα της οικονομικής κρίσης, προσέφερε δωρεάν δύο ολοκαίνουργια αυτοκίνητα στους δύο υπερτυχερούς που ανέδειξε η κλήρωση της 19 ης Ιανουαρίου 2009. Στο διαγωνισμό διάρκειας από 20 Φεβρουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2008, συμμετείχαν όλοι οι πελάτες οδηγοί της auteco που επισκέφθηκαν τους σταθμούς ΚΤΕΟ της εταιρείας, και πραγματοποίησαν τεχνικό έλεγχο στα οχήματα τους.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στην κα Χ. Γεωργοπούλου, τα κλειδιά του νέου της αυτοκινήτου.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στην κα Χ. Γεωργοπούλου, τα κλειδιά του νέου της αυτοκινήτου.

Νικητές αναδείχθηκαν η κα Χρυσή Γεωργοπούλου και ο κος Δημήτρη Κρεμμύδας. Η παράδοση των δύο ΚIA PICANTO 1000 cc στους νικητές έγινε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της auteco επί της Λ. Αθηνών 107 , από τον Γεν. Διευθυντή της εταιρίας κο Κων. Βήκα συγχαίροντάς τους για την επιτυχία τους και ευχαριστώντας τους για την εμπιστοσύνη τους προς την auteco.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στoν κo Δ. Κρεμμύδα, τα κλειδιά του νέου του αυτοκινήτου.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στoν κo Δ. Κρεμμύδα, τα κλειδιά του νέου του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα πριν παραδοθούν στους νικητές, ελέγχθηκαν εξονυχιστικά από την auteco μέσω της νέας υπηρεσίας «Check Up Αυτοκινήτου» προκειμένου να πιστοποιηθεί η σωστή λειτουργία όλων των υποσυστημάτων τους και να εκδοθεί πιστοποιητικό καλής λειτουργίας .

Η auteco ευχαριστεί όλους τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν και συνεχίζουν να επιδεικνύουν τα δύο τελευταία χρόνια καθώς και για την προτίμηση τους στις ασύγκριτα ποιοτικές υπηρεσίες ελέγχου οχημάτων που παρέχει. Παράλληλα εύχεται στους δύο υπερτυχερούς να είναι πάντα τυχεροί και τα νέα τους οχήματα να είναι καλορίζικα και καλοτάξιδα!

 

 

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

  • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
  • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
  • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
  • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

  • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!