ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση (06/03/09)

auteco: Κόντρα στην οικονομική κρίση (06/03/09)

Ακόμα μία φορά η auteco αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του ΚΤΕΟ. Η εταιρία κόντρα στο ρεύμα της οικονομικής κρίσης, προσέφερε δωρεάν δύο ολοκαίνουργια αυτοκίνητα στους δύο υπερτυχερούς που ανέδειξε η κλήρωση της 19 ης Ιανουαρίου 2009. Στο διαγωνισμό διάρκειας από 20 Φεβρουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2008, συμμετείχαν όλοι οι πελάτες οδηγοί της auteco που επισκέφθηκαν τους σταθμούς ΚΤΕΟ της εταιρείας, και πραγματοποίησαν τεχνικό έλεγχο στα οχήματα τους.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στην κα Χ. Γεωργοπούλου, τα κλειδιά του νέου της αυτοκινήτου.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στην κα Χ. Γεωργοπούλου, τα κλειδιά του νέου της αυτοκινήτου.

Νικητές αναδείχθηκαν η κα Χρυσή Γεωργοπούλου και ο κος Δημήτρη Κρεμμύδας. Η παράδοση των δύο ΚIA PICANTO 1000 cc στους νικητές έγινε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της auteco επί της Λ. Αθηνών 107 , από τον Γεν. Διευθυντή της εταιρίας κο Κων. Βήκα συγχαίροντάς τους για την επιτυχία τους και ευχαριστώντας τους για την εμπιστοσύνη τους προς την auteco.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στoν κo Δ. Κρεμμύδα, τα κλειδιά του νέου του αυτοκινήτου.

Ο Γεν. Διευθυντής της auteco κος Κων. Βήκας, παραδίδει στoν κo Δ. Κρεμμύδα, τα κλειδιά του νέου του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα πριν παραδοθούν στους νικητές, ελέγχθηκαν εξονυχιστικά από την auteco μέσω της νέας υπηρεσίας «Check Up Αυτοκινήτου» προκειμένου να πιστοποιηθεί η σωστή λειτουργία όλων των υποσυστημάτων τους και να εκδοθεί πιστοποιητικό καλής λειτουργίας .

Η auteco ευχαριστεί όλους τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν και συνεχίζουν να επιδεικνύουν τα δύο τελευταία χρόνια καθώς και για την προτίμηση τους στις ασύγκριτα ποιοτικές υπηρεσίες ελέγχου οχημάτων που παρέχει. Παράλληλα εύχεται στους δύο υπερτυχερούς να είναι πάντα τυχεροί και τα νέα τους οχήματα να είναι καλορίζικα και καλοτάξιδα!

 

 

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.