ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Auteco On Time

Auteco > Auteco On Time

Εγγύηση Auteco On Time

Η Auteco εγγυάται με το Auteco On Time την ακριβή ώρα εξυπηρέτησης των ραντεβού σας, χωρίς λεπτό καθυστέρησης με μοναδική προϋπόθεση , να προσέλθετε 10 λεπτά νωρίτερα μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά!

Στα ΚΤΕΟ Auteco δεν βλέπουμε τον έλεγχο των οχημάτων απλά σαν μία υπηρεσία που πρέπει να προσφέρουμε. Ούτε την σχέση με τους πελάτες μας, σαν μια απλή εμπορική συναλλαγή.

Η σχέση που αποκτούν οι πελάτες μας με την Auteco, στηρίζεται σε μία βάση αμοιβαίου κέρδους, σεβασμού και εμπιστοσύνης κι αυτό θέλουμε να το αποδεικνύουμε με κάθε αφορμή.

Προσφέρουμε την υπηρεσία Auteco On Time

Η Auteco εγγυάται με το Auteco On Time την ακριβή ώρα εξυπηρέτησης των ραντεβού σας, χωρίς λεπτό καθυστέρησης με μοναδική προϋπόθεση , να προσέλθετε 10 λεπτά νωρίτερα μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-31/03 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.