ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Auteco: Συνεργάτης στο Νέο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα της BP! (19/09/11)

Auteco: Συνεργάτης στο Νέο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα της BP! (19/09/11)

Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα προωθεί η BP στα πρατήρια της σε συνεργασία με την auteco.

Aπό το Σάββατο 10/9/2011, oι καταναλωτές που εφοδιάζουν το αυτοκίνητο τους με βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης αξίας 30€, κερδίζουν ένα μπλοκ με 17 εκπτωτικά κουπόνια αξίας μεγαλύτερης των 200€, από επώνυμες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες περιλαμβάνεται και η auteco.bp-sm

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΒΡ επέλεξε να συνεργαστεί με επιχειρήσεις που διαθέτουν στην ελληνική αγορά επώνυμα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αγορών. Μαζί με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ auteco συμμετέχουν:

  • τα supermarket AB Βασιλόπουλος
  • τα εστιατόρια Pizza Hut
  • τα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης
  • η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Ηλεκτρονική
  • τα καταστήματα παιδικών και βρεφικών ειδών Ήρα
  • η αλυσίδα εξοπλισμού Alexpak

Ας σημειωθεί ότι τα εκπτωτικά κουπόνια των συνεργαζόμενων παρόχων, μπορούν να εξαργυρωθούν σε περισσότερα από 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ auteco συμμετέχουν στο πρόγραμμα με δύο προσφορές:

  • Έκπτωση 10€ στον έλεγχο ΚΤΕΟ και 5€ στην ΚΕΚ τον επόμενο χρόνο
  • Έκπτωση 5€ στην αυτόνομη ΚΕΚ

Οι προσφορές ισχύουν και για τους 3 σταθμούς ΚΤΕΟ auteco σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη και τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν έως τις 31/01/2012. Η εν λόγω προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλα πακέτα προσφορών της auteco και για την καλύτερη εξυπηρέτηση συνίσταται το κλείσιμο ραντεβού στο 18-166.

auteco – Στα Σίγουρα!

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.