ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco Θεσσαλονίκης: Το ΚΤΕΟ δεν είναι πλέον αγγαρεία (24/07/09)

auteco Θεσσαλονίκης: Το ΚΤΕΟ δεν είναι πλέον αγγαρεία (24/07/09)

O σταθμός auteco στην Θεσσαλονίκη!

O σταθμός auteco στην Θεσσαλονίκη!

Είναι Υπέροχο; Είναι Μοναδικό; Είναι Πραγματικό στολίδι; Είναι όλα τα παραπάνω και βρίσκεται ανάμεσα στο Mediterranean Cosmos και το Magic Park! Τι είναι τελικά; Είναι ένα από τα Καλύτερα ΚΤΕΟ της Ευρώπης και ανήκει και αυτό στην auteco.

Ένα πρότυπο ΚΤΕΟ..…, μία ιδέα Θεσσαλονικέων που γεννήθηκε όταν το αυτοκίνητο, η οικονομία και η οικολογία συνδυάστηκαν αρμονικά, δημιουργώντας το AUTO + ECO(LOGY) (NOMY) = AUTECO. Το μοναδικό ΚΤΕΟ με άλφα γιώτα! Δηλαδή ΚΤΑΙΟ: Καινοτομία, Ταχύτητα, ΑIσθητική, Οικολογία και φυσικά Οικονομία είναι οι προτεραιότητές μας. Να γιατί το ΚΤΕΟ της auteco στη Θεσσαλονίκη αλλάζει τα δεδομένα!

 • Το μοναδικό με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 διαδρόμων ελέγχου οχημάτων
 • Με ειδική γραμμή ελέγχου για αυτοκίνητα 4Χ4
 • Check Up αυτοκινήτου ΜΟΝΟ από 5 ευρώ
 • Κάρτα ελέγχου καυσαερίων ΜΟΝΟ με 5 ευρώ
 • Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (ανοιχτά και το Σάββατο) για την εξυπηρέτηση των πελατών
 • Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καθημερινά για εύκολο κλείσιμο ραντεβού
 • Κλείσιμο ραντεβού και ενημέρωση από την ηλεκτρονική σελίδα www.auteco.gr
 • Πρωτοποριακός σχεδιασμός του κτιρίου με άνετους και φιλόξενους χώρους υποδοχής και αναμονής για τους οδηγούς
 • Έμπειρο, φιλικό, καταρτισμένο προσωπικό με πιστοποιημένες γνώσεις
 • Εξοπλισμός κορυφαίας και πλέον σύγχρονης τεχνολογίας
 • Πιστοποίηση κατά τα διεθνή επίπεδα παροχής υπηρεσιών ΚΤΕΟ
 • Ελάχιστο κόστος ελέγχου και δωρεάν επανέλεγχος εφόσον απαιτηθεί
 • After sales υπηρεσίες, με υπενθύμιση και εξυπηρέτηση πελατών προ του επόμενου τεχνικού ελέγχου

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ δεν αποτελεί πλέον μία χρονοβόρα, δύσκολη και δαπανηρή διαδικασία, αλλά μία κίνηση πολιτισμού, ασφάλειας και οικολογίας, προσιτή σε όλους.
Με αφορμή την έναρξη του νέου σταθμού ΚΤΕΟ στη Θεσσαλονίκη, η auteco επιφυλάσσει ειδικές τιμές για… οδηγούς και οχήματα!
Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.auteco.gr και στο τηλέφωνο 18 – 166.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

 • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
 • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
 • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
 • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

 • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!