ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Auteco: Βασικός Χορηγός στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής Aσφάλειας! (06/09/11)

Auteco: Βασικός Χορηγός στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής Aσφάλειας! (06/09/11)

Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα περιοδικά Auto Τρίτη – Moto Τρίτη, ο μεγαλύτερος Οργανισμός ασφάλειας στην Ευρώπη, η Γερμανική DEKRA, το Mediterranean Cosmos και το ράδιο Θεσσαλονίκη, με Βασικό Υποστηρικτή τα ΙΚΤΕΟ auteco, διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας.

Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Mediterranean Cosmos, το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας φιλοδοξεί να προσφέρει μια εντελώς διαφορετική ενημέρωση σε οδηγούς και παιδιά. Πρόκειται για κάτι, το οποίο ξεπερνά τις διαλέξεις των αιθουσών και στόχο έχει να ενημερώσει χιλιάδες οδηγούς στην πράξη για τους κινδύνους που εγκυμονούν καθημερινά όταν οδηγούν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • 6 πραγματικά Crash test από την DEKRA (1 & 2 Οκτωβρίου)
 • Επίδειξη πραγματικών απεγκλωβισμών τραυματιών από όχημα
 • Επίδειξη Ασφαλών τρόπων κατάσβεσης φωτιάς σε αυτοκίνητο
 • Πραγματοποίηση Mega eco test drive (οικονομική οδήγηση)
 • Παρουσίαση Volvo safety days – συστήματα προστασίας πεζών
 • Προσομοίωση ανασφάλειας των πίσω καθισμάτων
 • Προσομοίωση  ζωνών ασφαλείας
 • Διανομή παιδικών αντανακλαστικών καπέλων
 • Διανομή παιδικών αντανακλαστικών για ποδήλατα
 • Διανομή περιοδικών οδικής ασφάλειας
 • Επίδειξη πρώτων βοηθειών
 • Δωρεάν διανομή αλκοολόμετρων
 • Ενημέρωση κοινού από δικαστικό πραγματογνώμονα
 • Παρουσίαση Υγραεριοκίνησης & Υδρογονοκίνησης
 • Παρουσίαση Ηλεκτρικών ποδηλάτων

Η auteco για άλλη μία χρονιά στηρίζει την προσπάθεια για ενημέρωση πάνω σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, Οδικής Συμπεριφοράς και προστασίας των Οδηγών και των Πολιτών ως Βασικός Χορηγός του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Οδικής ασφάλειας.

auteco: Σας περιμένουμε!

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.