ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco: Χορηγός στο 1ο Crash Test στην Ελλάδα! (15/09/09)

auteco: Χορηγός στο 1ο Crash Test στην Ελλάδα! (15/09/09)

Η auteco, η πρωτοπόρος εταιρεία Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, που έχει συνδέσει το όνομα της με την Οδική Ασφάλεια, την προστασία της Ανθρώπινης ζωής και του Περιβάλλοντος, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο της Αυτοκίνησης: το 1ο Crash Test στην Ελλάδα.

crash-test-small

Η αφίσα της ανακοίνωσης του 1ου Crash Test στην Ελλάδα.

 

Η auteco ως χορηγός, συμμετέχει ενεργά, στην προσπάθεια που κάνει η Motor Press και το περιοδικό Auto Τρίτη σε συνεργασία με τον κορυφαίο στον κόσμο γερμανικό οργανισμό ασφάλειας DEKRA, για ενημέρωση πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, μέσα από  διαφορετικά crash tests για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Το γεγονός θα διεξαχθεί στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη, από 16 – 20 Σεπτεμβρίου 2009, όπου θα πραγματοποιηθούν:

1. Δοκιμή εμπρόσθιας πρόσκρουσης αυτοκινήτου σε σταθερό εμπόδιο
2. Δοκιμή σύγκρουσης αυτοκινήτου με δίκυκλο
3. Επίδειξη Ασφαλούς πρόσδεσης φορτίων
4. Επίδειξη σωστού τρόπου κατάσβεσης φωτιάς σε αυτοκίνητο
5. Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ

Παράλληλα σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει test drive σε πάνω από 80 νέα μοντέλα αυτοκινήτων που θα βρίσκονται στο χώρο.

Η auteco επιβραβεύει την προσπάθεια για ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας κατά την οδήγηση και προτρέπει και άλλες εταιρείες να συμβάλουν σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.