ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 10.20.30 ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑ

Auteco

Auteco

Ιστορία της Auteco

history AutecoΟ όμιλος J&P-ΑΒΑΞ και η εταιρία ΚΑΘ’Α ΟΔΟΝ ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2006 προκειμένου να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά τη νέα πρόταση στα ΚΤΕΟ με υπερσύγχρονους σταθμούς και απαράμιλλη εξυπηρέτηση για τους οδηγούς.

Η ιδέα αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Kαθημερινοί χρήστες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, προβληματίστηκαν για την ανθρώπινη ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος. Καθώς επίσης και για την προστασία των καταναλωτών σε σχέση με την τεχνική κατάσταση των οχημάτων τους. Έτσι, αποφασίστηκε η δημιουργία δικτύου σταθμών ΚΤΕΟ, που με σεβασμό στη σχέση ‘Ανθρωπος – Περιβάλλον – Ασφάλεια θα εισάγει νέα δεδομένα στο θεσμό.


Στόχος

goalΒασικός στόχος της auteco, είναι οι αξιόπιστες μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών χωρίς ταλαιπωρία, εύκολα και οικονομικά.

Η διάδοση της σπουδαιότητας του θεσμού του ΚΤΕΟ, τεκμηριώνοντας και επικοινωνώντας τα πραγματικά οφέλη του σωστού ελέγχου ΚΤΕΟ, μετατρέποντας τον αναγκαστικό έλεγχο ΚΤΕΟ σε μία χρήσιμη και ουσιαστική διαδικασία.


Σκοπός

arrowΗ auteco σκοπεύει να ξεφύγει από τα στενά πρότυπα του υποχρεωτικού ελέγχου των οχημάτων. Η auteco θέλει να προσφέρει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες τις κατευθυντήριες γραμμές για σωστή, ασφαλή, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση.

Παράλληλα επιδιώκει την δημιουργία, ίδρυση και λειτουργία μεγάλων και πρότυπων σταθμών ΚΤΕΟ που θα διέπονται από το όραμα και την γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας.


Όραμα

visionΤο όραμα της auteco είναι να κυκλοφορούν στο άμεσο μέλλον οχήματα όπου:

  • Χάρη στον συνεχή έλεγχο θα είναι ασφαλή ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα στους Ελληνικούς δρόμους.
  • Θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές καυσαερίων [μονοξείδιο του άνθρακα (CO), υδρογονάνθρακες (HC) και αιθάλη, παράγοντες βλαβεροί για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον].

Πλεονεκτήματα

scaleΗ auteco πραγματοποιεί αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας και διαθέτει:

  • Πρότυπα ΙΚΤΕΟ που λειτουργούν καθημερινά και το Σάββατο.
  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 γραμμών ελέγχου σε πολύ κεντρικά σημεία της πόλης.
  • Μηχανολόγους – Μηχανικούς των ΑΕΙ & ΤΕΙ.
  • Εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, διακριβωμένο και πιστοποιημένο κατά τα διεθνή standards.
  • ‘Ανετους και φιλόξενους χώρους αναμονής.
  • Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης και ραντεβού.
  • Δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού από το web-site.

Όλα τα ΙΚΤΕΟ του δικτύου auteco αδειοδοτούνται από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και πιστοποιούνται από ΕΣΥΔ κατά ISO 17020.