ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 
μοναδικα προνομια

Εκπτώσεις Auteco Club

Auteco > Εκπτώσεις Auteco Club

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ είναι πολύ σημαντικός για το όχημά σας, για τους γύρω σας και για το περιβάλλον. Πως θα σας φαινόταν, αν το κόστος ελέγχου μπορούσε να εξαλειφθεί;

Εξαλείψτε το κόστος του ΚΤΕΟ

Η Auteco σας σκέφτηκε!

Δημιούργησε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ την πρωτοποριακή κάρτα προνομίων Auteco Club. Με την επίδειξη της κάρτας Auteco Club σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις απολαμβάνετε σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια.

Αποκτήστε την προνομιακή κάρτα Auteco Club.

Κερδίζετε ειδικές τιμές ΚΤΕΟ Auteco για ΠΑΝΤΑ

Εκπτώσεις, προσφορές και πλούσια δώρα

Χρησιμοποιείστε την κάρτα σε ένα μεγάλο δίκτυο συμβεβλημένων γνωστών επιχειρήσεων

Όσο χρησιμοποιείτε την κάρτα συγκεντρώνετε πόντους και λαμβάνετε μέρος σε κληρώσεις με πλούσια δώρα (ταξίδια, λογαριασμοί ρεύματος κλπ)

Κερδίζετε επιπλέον συμμετοχές σε κληρώσεις ενεργοποιώντας τον e-λογαριασμό σας

 

Εγγραφή

Σύνδεση

Προσφορές

 

Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του νέου lock down που ισχύει από τις 10 έως και τις 28/2 στην Αττική καθώς και σε όλες τις κόκκινες περιοχές της χώρας τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν ανοιχτά και τα κλεισμένα ραντεβού ισχύουν ως έχουν. Για την μετακίνηση σας στο ΚΤΕΟ επιλέγετε τον κωδικό 2 για το κλείσιμο νέου ραντεβού καλέστε στο 102030 ή στο 211 4800220.

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.