Εγκαταστάσεις - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Εγκαταστάσεις

Auteco > Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Η Auteco διαθέτει υπερσύγχρονες και εύκολα προσβάσιμες εγκαταστάσεις. Οι πρώτοι σταθμοί ΚΤΕΟ στην Ελλάδα που διαθέτουν 5 αυτόματες γραμμές ελέγχου. Στα πλεονεκτήματα επίσης περιλαμβάνονται οι αίθουσες αναμονής με μοντέρνα και φιλική σχεδίαση, ειδικά για να φιλοξενούν τους κατόχους των οχημάτων κατά τη διάρκεια ελέγχου δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για την άνετη και πάνω από όλα ασφαλή και αξιοπρεπή παραμονή τους στο χώρο.

Εξοπλισμός

Όλοι οι σταθμοί της Auteco διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό από κορυφαίες στον κόσμο εταιρείες. Οι πρότυποι σταθμοί ΚΤΕΟ της Auteco πιστοποιούνται υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια από το ΥΜΕ και ΕΣΥΔ (εθνικό σύστημα διαπίστευσης).

Πιστοποιήσεις και παρεχόμενες υπηρεσίες

Οι πρότυποι σταθμοί ΚΤΕΟ της Auteco πιστοποιούνται υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια από το ΥΜΕ και ΕΣΥΔ (εθνικό σύστημα διαπίστευσης). Η Auteco λειτουργεί ως ανεξάρτητος πιστοποιημένος φορέας τεχνικού ελέγχου οχημάτων και εκδίδει, επίσημο δελτίο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς να πραγματοποιήσουν έναν εκούσιο - προληπτικό τεχνικό έλεγχο σε περιπτώσεις όπως, πριν από ένα μεγάλο ταξίδι, αγοράς ή πώλησης ενός οχήματος και πριν ή μετά από επισκευές – service οχήματος, εκδίδοντας τους πιστοποιητικό καλής και ασφαλής λειτουργίας.

Σταθμοί Auteco