ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 10.20.30 ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑ

Εγκαταστάσεις

Σταθμός ΙΚΤΕΟ auteco επί της Λεωφ. Αθηνών.

Εγκαταστάσεις ΙΚΤΕΟ Auteco επί της Λεωφ. Αθηνών.

Εγκαταστάσεις

Η Auteco διαθέτει υπερσύγχρονες και εύκολα προσβάσιμες εγκαταστάσεις.

Οι πρώτοι σταθμοί ΚΤΕΟ στην Ελλάδα που διαθέτουν 5 αυτόματες γραμμές ελέγχου.

Στα πλεονεκτήματα επίσης περιλαμβάνονται οι αίθουσες αναμονής με μοντέρνα και φιλική σχεδίαση, ειδικά για να φιλοξενούν τους κατόχους των οχημάτων κατά τη διάρκεια ελέγχου δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για την άνετη και πάνω από όλα ασφαλή και αξιοπρεπή παραμονή τους στο χώρο.


Εξοπλισμός

Όλοι οι σταθμοί της Auteco διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό από κορυφαίες στον κόσμο εταιρείες.
Οι πρότυποι σταθμοί ΚΤΕΟ της Auteco πιστοποιούνται υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια από το ΥΜΕ και ΕΣΥΔ (εθνικό σύστημα διαπίστευσης).


Πιστοποιήσεις και παρεχόμενες υπηρεσίες

Οι πρότυποι σταθμοί ΚΤΕΟ της Auteco πιστοποιούνται υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια από το ΥΜΕ και ΕΣΥΔ (εθνικό σύστημα διαπίστευσης). Η Auteco λειτουργεί ως ανεξάρτητος πιστοποιημένος φορέας τεχνικού ελέγχου οχημάτων και εκδίδει, επίσημο δελτίο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς να πραγματοποιήσουν έναν εκούσιο – προληπτικό τεχνικό έλεγχο σε περιπτώσεις όπως, πριν από ένα μεγάλο ταξίδι, αγοράς ή πώλησης ενός οχήματος και πριν ή μετά από επισκευές – service οχήματος, εκδίδοντας τους πιστοποιητικό καλής και ασφαλής λειτουργίας.


Σταθμοί Auteco

 

ΑΘΗΝΑ

Λεωφόρος Αθηνών 107 (Παλαιά Λεωφόρος Καβάλας) Τ.Κ. 104 47, Αθήνα

 

Από Πειραιά μέσω Λ. Κηφισού:

Κινούμενοι προς Λαμία και ακριβώς μετά την έξοδο προς Κόρινθο βγαίνετε δεξιά στην έξοδο για Αθήνα. Στο 1ο φανάρι που συναντάτε στρίβετε δεξιά στη Λ. Αθηνών και συναντάτε την Auteco  στα 700μ.

Από Βόρεια Προάστια & Αττική Οδό μέσω Λ. Κηφισού:

Κινούμενοι προς Πειραιά και μετά την έξοδο της Κορίνθου στρίβετε αμέσως αριστερά στην έξοδο προς Αθήνα ,στη Λεωφ. Αθηνών . Συναντάτε την Auteco  στα 700μ.

Από Κέντρο:

Από την πλατεία Ομονοίας μπαίνετε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, εισερχόμενοι στη Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση προς Κόρινθο συναντάτε την Auteco  στα 1600μ.στο αντίθετο ρεύμα. Στο 1ο φανάρι αμέσως μετά κάνετε αναστροφή.

Από Χαϊδάρι προς Αθήνα μέσω Λεωφ. Αθηνών:

Κινούμενοι στη Λεωφ. Αθηνών προς κέντρο, περνάτε πάνω από την αερογέφυρα της Λεωφ. Κηφισού και συναντάτε την Auteco  στα 300μ.

 


ΜΟΣΧΑΤΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Λεωφόρος Κηφισού 88 (Έξοδος από οδό Πειραιώς προς Λαμία) Τ.Κ. 183 46, Μοσχάτο

 

Από Αθήνα & Πειραιά μέσω Πειραιώς:
Βγαίνετε από την οδό Πειραιώς στην έξοδο προς Λαμία στην Λεωφ. Κηφισού, συναντάτε την Auteco  στα 50μ.

Από Αττική Οδό και Βόρεια Προάστια μέσω Λεωφ. Κηφισού:
Κατεβαίνοντας τον Κηφισό προς Πειραιά ακριβώς μετά την έξοδο προς Ρέντη βγαίνετε δεξιά στην έξοδο προς Μοσχάτο-Λαχαναγορά, στη συνέχεια στρίβετε αριστερά κάτω από τη γέφυρα προς λαχαναγορά. Στο ύψος της λαχαναγοράς στρίβετε δεξιά στη Λεωφ. Γ. Παπανδρέου και στο 1ο φανάρι που συναντάτε πάλι δεξιά για να βγείτε στην οδό Πειραιώς. Στρίβετε δεξιά προς Πειραιά και πάλι δεξιά στην έξοδο προς Λαμία, στη Λεωφ. Κηφισού. Συναντάτε την Auteco  στα 50μ. Εναλλακτικά, μέσω Μελά – Φλέμινγκ -Πειραιώς – Λ. Κηφισού.

Από Νότια Προάστια μέσω Λ. Ποσειδώνος προς ΣΕΦ & Λαμία:
Βγαίνετε στην έξοδο προς Λαμία στην Λ. Κηφισού. Στην 1η έξοδο που συναντάτε με ένδειξη προς λαχαναγορά – Μοσχάτο βγαίνετε δεξιά και στο ύψος της λαχαναγοράς στρίβετε δεξιά στη Λεωφ. Γ. Παπανδρέου. Στο 1ο φανάρι στρίβετε πάλι δεξιά για να βγείτε στην οδό Πειραιώς. Στρίβετε δεξιά προς Πειραιά και πάλι δεξιά στην έξοδο προς Λαμία, στη Λεωφ. Κηφισού. Συναντάτε την Auteco  στα 50μ.

 


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Αγ. Αναστασίας 13 (δίπλα στο Mediterranean Cosmos και στο Magic Park), Τ.Κ. 570 01, Πυλαία

 

Από Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Μουδανιών:
Βγαίνετε στην έξοδο για Mediterranean Cosmos και συνεχίζετε προς το πάρκινγκ του Magic Park επί της Αγ. Αναστασίας. Συναντάτε την Auteco  αριστερά στα 100μ.

Από Λ. Γεωργικής Σχολής:
Στρίβετε στο φανάρι του ΙΚΕΑ στην Ασκληπιού προς Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο. Συνεχίζετε ευθεία και 100μ μετά το ξενοδοχείο “Nikopolis” (πρώην “Kempinski”) στρίβετε αριστερά στην Αγ. Αναστασίας. Συναντάτε την Auteco  δεξιά στα 200μ.