ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 10.20.30 ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑ

Check Up Αυτοκινήτου

Check Up Αυτοκινήτου

Auteco Check Up Αυτοκινήτου από 5€.

Εδώ μπορείτε να ελέγξετε μέρη του αυτοκινήτου σας και τα υποσυστήματα τους. Ο προληπτικός έλεγχος σε ένα όχημα μπορεί να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις (ατυχήματα, ζημιές) και να μειώσει το κόστος επισκευής.


Έwheelλεγχος ευθυγράμμισης

 • Το όχημα σας έχει ευθύγραμμη πορεία όταν κινείται;
 • Μήπως έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση καυσίμου στο αυτοκίνητό σας;
 • Παρατηρείται πρόωρη ή ανομοιόμορφη φθορά στο πέλμα των ελαστικών του αυτοκινήτου σας;

Ελάτε στην auteco να το ελέγξετε μόνο από 5€. Τα αυτοκίνητα που δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένα εγκυμονούν κίνδυνο να παρεκκλίνουν της πορείας τους και να προκαλέσουν ατύχημα με σοβαρές συνέπειες για τον οδηγό και τους επιβαίνοντες.

Παράλληλα ένας μη ευθυγραμμισμένος άξονας συνιστά περισσότερες διορθώσεις με το τιμόνι, πρόωρη φθορά των ελαστικών και αύξηση της κατανάλωσης λόγω αυξημένων τριβών με το οδόστρωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον έλεγχο της ευθυγράμμισης κάντε κλικ εδώ.


eye

Μακροσκοπικός έλεγχος

 • Ήρθε η ώρα του service και θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση των υποσυστημάτων του αυτοκινήτου σας πριν το πάτε στο συνεργείο;
 • Ακούτε κάποιο παράξενο ήχο κατά την κίνηση του οχήματος σας και δεν ξέρετε από πού προέρχεται;
 • Κάνατε κάποια σοβαρή επισκευή (σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, φρένων) και θέλετε να διαπιστώσετε την σωστή εργασία;

Αν η απάντηση είναι ναι στα παραπάνω ερωτήματα, τότε ελάτε στην auteco να σας ελέγξει το όχημα σας μόνο με 7€. Ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλές όταν όλα τα υποσυστήματα του βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η παρατεταμένη χρήση δημιουργεί φθορές στο αυτοκίνητο που σκόπιμο είναι να ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να προλαμβάνονται δυσάρεστες καταστάσεις.

Ένα μη σωστά ελεγμένο και συντηρημένο όχημα μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Καθώς επίσης βλάβες και σε άλλα υποσυστήματα του αυξάνοντας κατά πολύ το κόστος επισκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον μακροσκοπικό έλεγχο κάντε κλικ εδώ.


carfumesΈλεγχος καυσαερίων

 • Έχετε παρατηρήσει διαφορά στις εκπομπές καυσαερίων του αυτοκινήτου σας σε σχέση με το παρελθόν;
 • Το αυτοκίνητο σας καταναλώνει περισσότερα καύσιμα απ’Α όσο θα έπρεπε;

Αν τα παραπάνω ερωτήματα σας ανησυχούν, τότε ελάτε στην auteco και ελέγξτε τα εκπεμπόμενα καυσαέρια του οχήματος σας μόνο με 7€. Οι αιτίες στις οποίες οφείλεται η υπερβολική εκπομπή καυσαερίων ποικίλουν και μπορεί να είναι μία μικρή βλάβη στην εξάτμιση (τρύπα), επαναρύθμιση του κινητήρα ή και σοβαρή βλάβη του. Σε κάθε περίπτωση η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να προλάβει σοβαρές ζημιές και κόστος επισκευής.

Παράλληλα σύμφωνα με έρευνα της Ε.Ε. (2008), το 12% το ρύπων που εισπνέει ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης, οφείλεται στα καυσαέρια του δικού του οχήματος. Μήπως είναι καιρός να ευαισθητοποιηθούμε όλοι σε ότι αφορά τα καυσαέρια που εισπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας;

Για περισσότερες πληροφορίες για τον έλεγχο καυσαερίων κάντε κλικ εδώ.


lightsΈλεγχος φώτων

 • Αμφιβάλλετε για την σωστή λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου σας;
 • Κατά την νυχτερινή οδήγηση θεωρείτε ότι τα φώτα του αυτοκινήτου σας δεν αποδίδουν;

Ελάτε στην auteco και ελέγξτε τα μόνο με 5€. Η σωστή λειτουργία των φώτων ενός αυτοκινήτου είναι υψίστης σημασίας για την ασφάλεια των επιβατών όσο και των υπολοίπων οχημάτων. Ειδικά σε συνθήκες νυχτερινής οδήγησης τα φώτα θα πρέπει να εξασφαλίζουν την ιδανική ορατότητα στον οδηγό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον έλεγχο των φώτων κάντε κλικ εδώ.


brakeΈλεγχος φρένων

 • Κάνατε επισκευή – αντικατάσταση στα φρένα του αυτοκινήτου σας και θέλετε να μετρήσετε την απόδοσή τους;
 • Ετοιμάζεστε να πάτε ταξίδι και θέλετε να διαπιστώσετε την σωστή λειτουργία του συστήματος πέδησης του οχήματός σας;
 • Ετοιμάζετε το όχημα σας για service και θέλετε να διαπιστώσετε αν χρειάζεται αλλαγή στα τακάκια;

Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι θετική, τότε ελάτε στην auteco και ελέγξτε τα φρένα μόνο με 7€. Η άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματος είναι εξαιρετικά σημαντική. Εκτός από τη δυνατότητα ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σε περίπτωση ανάγκης και την ομαλή επιβράδυνση, εξασφαλίζεται η ομαλή συμπεριφορά του οχήματος κατά το φρενάρισμα σε στροφές και σε υψηλές ταχύτητες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον έλεγχο του συστήματος πέδησης κάντε κλικ εδώ.


suspensionΈλεγχος ανάρτησης

 • Θέλετε να διαπιστώσετε αν τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου σας χρειάζονται αλλαγή;
 • Ετοιμάζεστε να πάτε ταξίδι και θέλετε να διαπιστώσετε την ασφαλή λειτουργία της ανάρτησής σας;
 • Πραγματοποιήσατε επισκευή – αντικατάσταση στο σύστημα της ανάρτησης του αυτοκινήτου σας, ή σε υποσύστημα της και θέλετε να μετρήσετε την απόδοσή της;

Ελάτε στην auteco και ελέγξτε την μόνο με 7€. Σκοπός της ανάρτησης είναι να εξασφαλίζει άνεση στους επιβάτες, συνεχή επαφή των τροχών με το δρόμο, ευστάθεια κατά την πορεία και να περιορίζει τις καταπονήσεις των διαφόρων μερών του αυτοκινήτου από τους κραδασμούς μέσω της απόσβεσης των ταλαντώσεων από τις ανωμαλίες του εδάφους.

Μία ανάρτηση που δεν λειτουργεί σωστά, δεν προσφέρει συνεχή πρόσφυση στους τροχούς με το οδόστρωμα, με κίνδυνο την παρέκκλιση από την πορεία και την πιθανή πρόκληση ατυχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον έλεγχο του συστήματος ανάρτησης κάντε κλικ εδώ.


ear-soundΗχομέτρηση

 • Το όχημα σας παράγει υψηλό θόρυβο κατά την λειτουργία του;

Ελάτε στην auteco για ηχομέτρηση μόνο με 7€. Η ηχορύπανση είναι ένα σημαντικό πρόβλημα ταλαιπωρίας των πολιτών των μεγάλων πόλεων. Η σωστή λειτουργία του κινητήρα και των υποσυστημάτων ενός οχήματος συμβάλουν στην χαμηλή εκπομπή θορύβων και στην δημιουργία ομαλών συνθηκών διαβίωσης.

Check Up Αυτοκινήτου

Auteco Check Up Αυτοκινήτου.

Εδώ είσαι πάντα κερδισμένος.