ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Έλεγχος αυτοκινήτου με 5€ (01/01/09)

Έλεγχος αυτοκινήτου με 5€ (01/01/09)

Τεχνικός έλεγχος Αυτοκινήτου για όλους μόνο με 5€ 

 • Μήπως πρόκειται να πραγματοποιήσετε το καθιερωμένο service στο όχημά σας ή των πελατών σας και θέλετε να γνωρίζετε από πριν τη κατάστασή του;
 • Πραγματοποιήσατε service , επισκευή ή αντικατάσταση ενός συστήματος του οχήματος (σε φρένα, αναρτήσεις, κλπ) και αναζητάτε μια επιπλέον αντικειμενική και επίσημη πιστοποίηση της επιτυχίας στη λειτουργία του πριν το παραδώσετε ή παραλάβετε;
 • Ετοιμάζεστε να πραγματοποιήσετε μεγάλο ή δύσκολο ταξίδι και θέλετε να διαπιστώσετε την ασφαλή λειτουργία των συστημάτων του οχήματος που θα ταξιδέψετε;
 • Σκοπεύετε να πωλήσετε ή αγοράσετε μεταχειρισμένο όχημα και θέλετε να γνωρίζετε τι τελικά αγοράζετε ή πουλάτε ;

Όλοι πλέον οι ιδιοκτήτες, έμποροι, επισκευαστές και μισθωτές αυτοκινήτων έχουν τη δυνατότητα και ανεξάρτητα από τον τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ να πιστοποιούν επίσημα την τεχνική κατάσταση των οχημάτων τους ή των πελατών τους στα ΚΤΕΟ του δικτύου auteco μόνο από 5€.

Οι σταθμοί μας λειτουργούν σε Αθήνα – Πειραιά καθημερινά από τις 07:00 – 20:00 εφαρμόζοντας πιστοποιημένες από το κράτος διαδικασίες τεχνικού ελέγχου και διαθέτοντας μετρητικό εξοπλισμό ακριβείας, διακριβωμένο σύμφωνα με διεθνή πρότυπα ώστε μπορούν να πιστοποιούν την πραγματική κατάσταση του οχήματος.

Γρήγορα, οικονομικά και προπάντων αξιόπιστα η auteco μπορεί να ελέγξει το όχημά σας και να σας δώσει πλήρη και αναλυτική κατάσταση της απόδοσης των συστημάτων του.

Ο έλεγχος διενεργείται σε 7 στάδια και δύναται να είναι μερικός ή ολικός,

 • Έλεγχος ευθυγράμμισης για σύγκλιση ή απόκλιση των τροχών
 • Έλεγχος συστήματος πέδησης (φρένα)
 • Έλεγχος καυσαερίων
 • Έλεγχος ανάρτησης
 • Μακροσκοπικός έλεγχος
 • Έλεγχος φωτιστικών σωμάτων (φώτα)
 • Ηχομέτρηση

με κόστος για τον επιμέρους έλεγχο στην τιμή των 5και για ολικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 25 € .

Ο σωστός τεχνικός έλεγχος ενός οχήματος προλαμβάνει δυσάρεστες συνέπειες (ατυχήματα, ζημιές) ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος συντήρησης και κυκλοφορίας του.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

 • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
 • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
 • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
 • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

 • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!