Ενημερώσου για το ηλεκτρονικό παράβολο (e-Παράβολο) - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Ενημερώσου για το ηλεκτρονικό παράβολο (e-Παράβολο)

Ενημερώσου για το ηλεκτρονικό παράβολο (e-Παράβολο)

e-Παράβολο

Το ηλεκτρονικό παράβολο (e-Παράβολο) είναι μια νέα υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων για την έκδοση και χρήση παραβόλων υπέρ δημοσίου. Καθώς επίσης και η ουσιαστική προώθηση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο Δημόσιο και στους συνεργαζόμενους Φορείς.

Βασικός σκοπός του e-Παραβόλου είναι η απλοποίηση των διαδικασιών και η μείωση μετακινήσεων και γραφειοκρατίας. Ο κάθε πολίτης μπορεί να προμηθεύεται το παράβολό που χρειάζεται μόνος του, από το γραφείο ή το σπίτι.

Σε όλους τους εκπρόθεσμους ελέγχους ΚΤΕΟ επιβάλλεται σύμφωνα με τη νομοθεσία παράβολο καθυστέρησης, ανάλογα με το είδος οχήματος και το χρόνο καθυστέρησης.

Από 1η Αυγούστου 2015 το ηλεκτρονικό παράβολο έχει υποχρεωτική εφαρμογή μεταξύ άλλων και στα παράβολα εκπροθέσμου τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ.

Στην Αuteco δημιουργήσαμε έναν πολύ φιλικό και χρηστικό οδηγό, το περιεχόμενο του οποίου προέρχεται από την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Σ (www.gsis.gr). Έτσι, θα μπορείτε  να ενημερωθείτε για το ύψος του παραβόλου που αφορά στον έλεγχο του οχήματος σας. Επίσης μπορείτε να το εκδώσετε μόνοι σας από το σπίτι ή το γραφείο δίχως διαμεσολάβηση τρίτων. Επιπλέον μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά, ή σε ένα κατάστημα τραπέζης ή στα ΕΛΤΑ την αντίστοιχη αξία. Έπειτα μπορείτε να προσκομίσετε το e-Παράβολο σε έναν από τους σταθμούς Auteco ΚΤΕΟ χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Η Αuteco είναι η πρώτη εταιρία ΚΤΕΟ στην Ελλάδα που εφάρμοσε και ανέπτυξε υπηρεσία έκδοσης ηλεκτρονικού παραβόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Εάν δεν έχετε προμηθευτεί το ηλεκτρονικό σας παράβολο, η διαδικασία δέσμευσης – έκδοσης – πληρωμής δύναται να πραγματοποιηθεί στην γραμματεία των σταθμών μας με ένα ελάχιστο διαχειριστικό κόστος αξίας 3.00€.

Δείτε τον οδηγό “Πως θα προμηθευτείτε παράβολο Δημοσίου“.

 

 

e-Παράβολο

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email