ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Auteco > Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Auteco δεν αποτελεί απλά άλλο ένα ΚΤΕΟ

Πίσω από την Auteco υπάρχει μία γενικότερη φιλοσοφία που προασπίζει τα συμφέροντα των οδηγών αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις. Σέβεται τον οδηγό και παρέχει εξυπηρέτηση εφάμιλλη των ΚΤΕΟ που λειτουργούν στις αναπτυγμένες χώρες της Ε.Ε

«Η δυναμή μας πηγάζει από το προσωπικό μας. Το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών είναι για όλους μας πρωταρχικό μέλημα. Γι’ αυτό τον σκοπό προσπαθούμε πάντα να διασφαλίζουμε ιδανικές και ασφαλείς συνθήκες εργασίας με ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για όλους.»

Είμαστε σε μόνιμη συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα και ειδικούς ερευνητές διεξάγοντας έρευνες, μελέτες και αναλύσεις με κύριο στόχο την εξαγωγή στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται ή θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό την τροποποίηση του πλαισίου ελέγχου προς όφελος της κοινωνίας.

Υποστηρίζουμε και εκπαιδεύουμε τεχνικούς και ελεγκτές ΚΤΕΟ σε συνεργασία με διάφορα ΤΕΙ της χώρας.

Συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα και προγράμματα eco τα οποία συμβάλλουν ή αναπτύσσουν την τεχνολογία εναλλακτικών μορφών ενέργειας στην κυκλοφορία των οχημάτων .

Υποστηρίζουμε ελληνικά πρωταθλήματα αγώνων και ελληνικά πληρώματα.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις χορηγίες μας σε Κοινωφελή ιδρύματα, Πανεπιστήμια, αθλητικές ομάδες από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας .

Διαθέτουμε ένα μέρος των εσόδων μας σε κοινωφελή ιδρύματα ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς σε μια πιο ωφέλιμη κοινωνία για όλους .

Συμβάλλουμε πάντα, όποτε μας το ζητηθεί, με δωρεάν ελέγχους ΚΤΕΟ σε όλα τα οχήματα τα οποία εξυπηρετούν κοινωνικό έργο .

Ανακυκλώνουμε μπαταρίες σε όλους μας τους σταθμούς μέσω ειδικών stand ανακύκλωσης που έχουμε τοποθετήσει.

Ανακυκλώνουμε χαρτικά και συσκευές τεχνολογίας.

Κλιμάκια ομοειδών φορέων από τον διεθνή χώρο που μας επισκέφθηκαν, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις αρχές, την καινοτομία και την ποιότητα στα συστήματα λειτουργίας μας, κατατάσσοντάς μας διεθνώς σε υψηλό επίπεδο.

Αποτέλεσμα της υιοθέτησης αυτών των αρχών είναι η ανάπτυξη μιας εταιρικής κουλτούρας από την οποία απορρέει η πρόθεση μας να λειτουργούμε με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ σε όλους τους τομείς που αποτελούν σημαντικούς άξονες αειφόρου ανάπτυξης και περιλαμβάνουν την αγορά, τους μετόχους, τους εργαζόμενους, την κοινωνία και το περιβάλλον.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

  • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
  • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
  • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
  • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

  • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!