ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Γίνετε συνδρομητές e-PASS χωρίς κόστος (11/06/09)

Γίνετε συνδρομητές e-PASS χωρίς κόστος (11/06/09)

ΚΤΕΟ στην auteco = έξυπνη κίνηση

logo-e-pass-lowΟι πρωτοτυπίες της auteco δεν τελειώνουν ποτέ! Γίνετε συνδρομητές και προμηθευτείτε την  συσκευή ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων e-PASS, χωρίς κόστος. Το μοναδικό αυτό προνόμιο ισχύει από 11η Ιουνίου 2009 στους σταθμούς της auteco:

  • Αθήνα : Λεωφ. Αθηνών 107 (πρώην Καβάλας)
  • Πειραιά: Λεωφ. Κηφισού 88 (Μοσχάτο – έξοδος Πειραιώς προς Λαμία)

Κινηθείτε έξυπνα στον τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ και επωφεληθείτε με οικονομικότερες και ταχύτερες διελεύσεις στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. Η ηλεκτρονική συσκευή e-PASS χρησιμοποιείται επίσης μόνο για ταχεία διέλευση, στους οδικούς άξονες ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (Αθήνα – Κόρινθος – Πάτρα) και ΜΟΡΕΑ (Κόρινθος – Τρίπολη) αποφεύγοντας έτσι καθυστερήσεις από ουρές οχημάτων στα διόδια.

Η auteco αλλάζει για άλλη μια φορά τα δεδομένα με έξυπνες λύσεις για τους οδηγούς που την επιλέγουν για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-11/04 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.