ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Γίνετε συνδρομητές e-PASS χωρίς κόστος (11/06/09)

Γίνετε συνδρομητές e-PASS χωρίς κόστος (11/06/09)

ΚΤΕΟ στην auteco = έξυπνη κίνηση

logo-e-pass-lowΟι πρωτοτυπίες της auteco δεν τελειώνουν ποτέ! Γίνετε συνδρομητές και προμηθευτείτε την  συσκευή ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων e-PASS, χωρίς κόστος. Το μοναδικό αυτό προνόμιο ισχύει από 11η Ιουνίου 2009 στους σταθμούς της auteco:

  • Αθήνα : Λεωφ. Αθηνών 107 (πρώην Καβάλας)
  • Πειραιά: Λεωφ. Κηφισού 88 (Μοσχάτο – έξοδος Πειραιώς προς Λαμία)

Κινηθείτε έξυπνα στον τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ και επωφεληθείτε με οικονομικότερες και ταχύτερες διελεύσεις στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. Η ηλεκτρονική συσκευή e-PASS χρησιμοποιείται επίσης μόνο για ταχεία διέλευση, στους οδικούς άξονες ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (Αθήνα – Κόρινθος – Πάτρα) και ΜΟΡΕΑ (Κόρινθος – Τρίπολη) αποφεύγοντας έτσι καθυστερήσεις από ουρές οχημάτων στα διόδια.

Η auteco αλλάζει για άλλη μια φορά τα δεδομένα με έξυπνες λύσεις για τους οδηγούς που την επιλέγουν για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.