Ημερίδα Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Ημερίδα Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Ημερίδα Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Συμμετοχή της auteco στην Επιμορφωτική διημερίδα του ΠαΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Επιμορφωτικό Διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στις 27 & 29/11/2018, στην οποία, τα ΚΤΕΟ auteco, του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018”, έδωσε βροντερό παρόν με την συμμετοχή του.

Συγκεκριμένα, στο Σεμινάριο που παρέθεσε η auteco στις 29/11/2018, με τίτλο “ΚΤΕΟ και οδική ασφάλεια”, με έναν ιδιαίτερα δια δραστικό τρόπο, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα στάδια του τεχνικού ελέγχου, την σημαντικότητα του στην οδική ασφάλεια όλων καθώς και την φιλοσοφία τόσο του θεσμού, όσο και της auteco.

Οι δύο ημερίδες που διεξήχθησαν, αφορούσαν αποκλειστικά το γνωστικό αντικείμενο των Μηχανολόγων – Μηχανικών, έχοντας άμεση σχέση με το πρόγραμμα των σπουδών τους. Επιπροσθέτως και για τις δύο ημερίδες, δόθηκαν ξεχωριστά βεβαιώσεις παρακολούθησης, πιστοποιημένες από τις εταιρείες που συμμετέχουν. Ο Γενικός Διευθυντής της auteco, Πρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, κος Κωνσταντίνος Βήκας, αναφέρει:

“Βρισκόμαστε πλέον στην πολύ ευχάριστη θέση, να αποδεχτούμε την πρόσκληση, να συζητήσουμε τις βιωματικές εμπειρίες και ανησυχίες μας για τον θεσμό που υπηρετούμε, παρέχοντας έτσι σημαντικά εφόδια γνώσης στην επόμενη γενιά Μηχανολόγων-Μηχανικών, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας”.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email