ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Κλήρωση αυτοκινήτων από την auteco! (21/01/09)

Κλήρωση αυτοκινήτων από την auteco! (21/01/09)

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ auteco!

Από ένα ΚΙΑ PICANTO 1000cc κέρδισαν οι δύο υπερτυχεροί της κλήρωσης.

Από ένα ΚΙΑ PICANTO 1000cc κέρδισαν οι δύο υπερτυχεροί της κλήρωσης.

Καλορίζικο αποδείχτηκε το 2009 για δύο υπερτυχερούς που ανέδειξε η Μεγάλη κλήρωση της auteco που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με δώρα 2 αυτοκίνητα KIA PICANTO 1000 cc. Παρουσία του Γεν. Διευθυντή της auteco κου Κ. Βήκα, και της Συμβολαιογράφου κας Ι. Παπαδοπούλου οι νικητές που αναδείχτηκαν από την κλήρωση είναι οι:

  • Γεωργοπούλου Χρυσή, Καλλιθέα
  • Κρεμμύδας Δημήτριος, Ν. Ηράκλειο

Να θυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός είχε διάρκεια από τις 20 Φεβρουαρίου 2008 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2008 για όλους τους πελάτες της auteco που επισκέφτηκαν τους σταθμούς της στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και πραγματοποίησαν έλεγχο ΚΤΕΟ (αρχικό ή περιοδικό) στο όχημα τους.

Η auteco συγχαίρει τους δύο νικητές και ευχαριστεί όλους τους πελάτες της που την εμπιστεύονται καθημερινά για τον σωστό και ποιοτικό έλεγχο των οχημάτων τους.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.