Μεγάλος διαγωνισμός από την Auteco με δώρο ένα IPHONE 12 - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Μεγάλος διαγωνισμός από την Auteco με δώρο ένα IPHONE 12

Auteco > Μεγάλος διαγωνισμός από την Auteco με δώρο ένα IPHONE 12

Μεγάλος διαγωνισμός από την auteco με δώρο ένα IPHONE 12!
Πώς μπορεί να γίνει δικό σου? Πολύ απλά!!! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς τον σταθμό της Λεωφ. Κηφισού 88 στο Μοσχάτο!

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για έλεγχο ΚΤΕΟ και που ξέρεις? Μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής! Καλή επιτυχία σε όλους!!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


  1. Συμμετέχουν αποκλειστικά όσοι  επισκεφθούν τον σταθμό της Auteco επί της ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 88, ΜΟΣΧΑΤΟ, για έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματός τους στο διάστημα 1/04-30/04/2021.
  2. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι εταιρίες χρηματοδοτικής μίσθωσης οχημάτων καθώς και οι εταιρίες ενοικιάσεων οχημάτων και τα Ν.Π.Δ.Δ..
  3. Το δώρο κατοχυρώνεται στον ιδιοκτήτη και όχι στον προσκομίζοντα το όχημα. Σε περίπτωση νομικού προσώπου υπεύθυνος για την παραλαβή του δώρου είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος.
  4. Οι συμμετοχές αφορούν ΜΟΝΟ σε αρχικούς και περιοδικούς ελέγχους ΚΤΕΟ επιβατικών, ελαφρών φορτηγών και μοτοσυκλετών.
  5. Οι εργαζόμενοι των εταιριών ΑΒΑΞ Α.Ε., ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. καθώς και ZZ DOT A.E. δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής  στον διαγωνισμό.
  6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10/05/2021 στον σταθμό της Λεωφ. Κηφισού 88 και ο νικητής θα ενημερωθεί στον τηλεφωνικό αριθμό που έχει δηλωθεί κατά την επίσκεψή του στο ΚΤΕΟ.
  7. Θα κληρωθούν ο νικητής και 4 επιλαχόντες. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή εντός 3 ημερών, το δώρο θα καταλογίζεται στον 1ο επιλαχόντα. Αντίστοιχα σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον 1ο επιλαχόντα εντός 3 ημερών, το δώρο θα κατοχυρώνεται στον 2ο επιλαχόντα κ.ο.κ.