ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Νικητές Δεκεμβρίου 2015

Νικητές Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ»  και ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ AUTECO

Συμπληρώνοντας 1.000.000 τεχνικούς ελέγχους από την έναρξη λειτουργίας της, η AUTECO αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, στα πλαίσια τρίμηνης εορταστικής περιόδου ανακοίνωσε τους Νικητές Δεκεμβρίου 2015 και προσέφερε σε όλους σημαντικά ΔΩΡΑ έκπληξη, όπως cool bags αυτοκινήτου, πολυσυσκευασίες AMSTEL RADLER με 0% alcohol σε κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ που διενεργήθηκε στους σταθμούς της έως 31/12/2015, ενώ παράλληλα 78 τυχεροί κέρδισαν τα τέλη κυκλοφορίας τους για το 2016, ασφάλειες αυτοκινήτων από την HELLAS DIRECT και 3 υπέρ-τυχεροί κέρδισαν από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο RENAULT CLIO.

Στα πλαίσια λήξης της συγκεκριμένης εορταστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 20/1/2016 η τελευταία απονομή των Δώρων στους Νικητές Δεκεμβρίου 2015, οι οποίοι αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση που έγινε παρουσία της/του Συμβολαιογράφου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Κληρώθηκαν οι εξής τυχεροί:

Στην Αθήνα:

αναδείχθηκαν 10 τυχεροί που κέρδισαν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους από την AUTECO για το 2016 και 10 τυχεροί που κέρδισαν ασφάλειες αυτοκινήτου από την Hellas Direct.

Τέλη Κυκλοφορίας από την AUTECO

 1. ΣΕΛΕΝΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
 2. ΛΑΡΥΓΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 3. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
 4. ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 5. ΚΟΛΟΒΟΣ ΗΛΙΑΣ
 6. ΚΑΛΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 7. ΒΛΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 8. ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 9. PRIME SERVICE Ε.Π.Ε.
 10. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Νικητές Δεκεμβρίου 2015

Ασφάλειες αυτοκινήτου από την Hellas Direct

 1. ΤΖΑΝΤΖΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 2. ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 3. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 4. ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
 5. ΓΛΥΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
 6. ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
 7. ΔΑΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 8. ΣΤΑΘΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 9. ΖΕΡΒΟΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 10. ΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

DSC_NEW

Στην Θεσσαλονίκη:

κληρώθηκε ο τρίτος υπέρ-τυχερός που παρέλαβε ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο μάρκας Renault και τύπου Clio, ενώ ακόμα 5 τυχεροί κέρδισαν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους για το 2016 και ασφάλειες αυτοκινήτου.

Αυτοκίνητο από την Renault

KERKUTAS ANDREAS

Τέλη Κυκλοφορίας από την AUTECO

 1. ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΡΑΛΟΥ
 2. ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 3. ΝΟΔΟΥΛΗΣ ΝΕΣΤΩΡ
 4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
 5. ΛΙΜΠΙΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ασφάλειες αυτοκινήτου από την Hellas Direct

 1. ΛΑΜΠΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
 2. ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 3. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 4. ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑ ΕΛΕΝΗ
 5. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΙΑΛΕΧΤΗ

 

Γιορτάζοντας λοιπόν η AUTECO την εμπιστοσύνη ενός εκατομμυρίου ιδιοκτητών οχημάτων που την εμπιστεύτηκαν τα τελευταία 8 χρόνια, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 18.00 μ.μ. τέλεσε τις τελετές παράδοσης των δώρων στους τελευταίους τυχερούς για τον μήνα Δεκέμβριο της τρίμηνης προωθητικής καμπανιας , στους σταθμούς ΚΤΕΟ της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, σε δύο παράλληλες και ταυτόχρονες εκδηλώσεις. Ο Αναπληρωτής γενικός Διευθυντής της Auteco, Ορθόδοξος Μπακιρτζής παρέδωσε το κλειδί του αυτοκινήτου στον υπερτυχερό, ο οποίος κληρώθηκε για τον μήνα Δεκέμβριο στο σταθμό AUTECO, Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Η AUTECO απέδειξε έμπρακτα ότι πέραν τον πιεστικών καταλυτικών ημερομηνιών για τους ελέγχους ΚΤΕΟ, αποτέλεσε ευχάριστη εμπειρία για δεκάδες χιλιάδες οδηγούς που αναζητούσαν ΚΤΕΟ την συγκεκριμένη περίοδο, καθώς εξυπηρετήθηκαν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με άψογη εξυπηρέτηση, αξιόπιστους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων τους και κερδίζοντας παράλληλα πολλά χρήσιμα και σημαντικά δώρα.

Η AUTECO ευχαριστεί όλους όσους την εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά. Υπόσχεται παράλληλα ότι θα συνεχίσει να εξελίσσει τις υπηρεσίες της με σκοπό την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, την προάσπιση της ασφάλειας του περιβάλλοντος διαβίωσης όλων και την σημαντική εξοικονόμηση κόστους για τους οδηγούς από την κυκλοφορία των οχημάτων τους. Για αυτό λοιπόν «χάθηκε η μπάλα» στην AUTECO, από την άψογη εξυπηρέτηση, τους αξιόπιστους τεχνικούς ελέγχους και τα σημαντικά ΔΩΡΑ που προσέφερε.

 

Για έλεγχο ΚΤΕΟ καλέστε τώρα στο 10.20.30

(όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα)

Εξασφαλίστε το ραντεβού σας , ζήστε την εμπειρία εξυπηρέτησης AUTECO αποφύγετε ταλαιπωρίες και βγείτε κερδισμένοι.

Στην AUTECO γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Τα ΚΤΕΟ της AUTECO θα τα βρείτε στις εξής διευθύνσεις:

 1. Λεωφόρος Αθηνών 107 (παλαιά Λεωφ. Καβάλας), T.K. 104 47, Αθήνα.
 2. Λεωφόρος Κηφισού 88 (Έξοδος από οδό Πειραιώς προς Λαμία), Τ.Κ. 183 46, Μοσχάτο-Πειραιάς.
 3. Αγ. Αναστασίας 13, (δίπλα στο Mediterranean Cosmos και στο Magic Park), Τ.Κ. 570 01, Πυλαία, Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Συνεργάτες:

23Untitled-1

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

 • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
 • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
 • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
 • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

 • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!