ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Νικητές κλήρωσης διαγωνισμού ΠΑΟΚ (04/09/2012)

Νικητές κλήρωσης διαγωνισμού ΠΑΟΚ (04/09/2012)

Πραγματοποιήθηκε η 5η κλήρωση για δύο δωρεάν ελέγχους ΚΤΕΟ – προσφορά του Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «auteco», μέλος του ομίλου «J&P – ΑΒΑΞ». Οι δύο τυχεροί, είναι οι κ.κ. :

1) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ και

2) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΩΜΑΗ .

 

Για να συμμετέχετε και εσείς στην κλήρωση στείλτε τώρα ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, αρ. πινακίδας και ημερομηνία ελέγχου ΚΤΕΟ στο [email protected] και κερδίστε από ένα δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ* του αυτοκινήτου σας, επιβατικού Ι.Χ. ή φορτηγού Ι.Χ. έως 3,5 τόνους.

Λεπτομέρειες κλήρωσης:

 • Συνολικά θα κληρωθούν 16 έλεγχοι ΚΤΕΟ.
 • Ισχύει για οχήματα που πρόκειται να ελεγχθούν έως 31-12-2012.
 • Οι πρώτοι 500 συμμετέχοντες δικαιούνται έλεγχο ΚΤΕΟ στην τιμή των 35,00* (έκπτωση 30%).
 • Κάθε αριθμός κυκλοφορίας συμμετέχει μία (1) φορά στην κλήρωση.
 • Την προτελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα θα κληρώνονται 2 δωρεάν έλεγχοι ΚΤΕΟ για τον επόμενο μήνα.
 • Ο διαγωνισμός ισχύει για τον σταθμό AUTECO της Θεσσαλονίκης.
 • Διάρκεια ελέγχου 20 λεπτά.
 • Το δελτίο ΚΤΕΟ έχει θέση και Κάρτας Καυσαερίων για ένα (1) έτος για επιβατικά και φορτηγά Ι.Χ.

*Δεν συμπεριλαμβάνονται πρόστιμα εκπρόθεσμου ελέγχου

Στείλε τώρα ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, αρ. πινακίδας και ημερομηνία ελέγχου ΚΤΕΟ στο [email protected] και γίνε εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει ένα δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον χορηγό της.

Οι τυχεροί κάθε κλήρωσης θα ανακοινώνονται στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ( www.paokfc.gr ) και στο site της auteco (www.auteco.local ).

Πότε περνάω ΚΤΕΟ;

1. Τα οχήματα ελέγχονται πρώτη φορά από ΚΤΕΟ στα τέσσερα (4) χρόνια από την ημερομηνία 1ηςάδειας κυκλοφορίας στην αντίστοιχη ημερομηνία με περιθώριο 3 εβδομάδες πριν και 1 εβδομάδα μετά.

2. Μετά τον αρχικό έλεγχο, τα οχήματα ελέγχονται περιοδικά κάθε δύο (2) χρόνια από τον προηγούμενο έλεγχο στην αντίστοιχη ημερομηνία με περιθώριο 3 εβδομάδες πριν και 1 εβδομάδα μετά.

 

Πρόστιμα Εκπρόθεσμων Ελέγχων

Το παράβολο υπέρ δημοσίου για εκπρόθεσμο έλεγχο ανέρχεται:

 • από 17.12¤ ανάλογα με τη κατηγορία οχήματος για καθυστέρηση έως30 ημερών
 • από 35,31¤ ανάλογα με τη κατηγορία οχήματος για καθυστέρησηαπό1 μήνα έως 6 μήνες.
 • από 69,55¤ ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος και για καθυστέρηση μεγαλύτερη των 6 μηνών.

autecoΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγ. Αναστασίας 13 (Δίπλα στο Mediterranean Cosmos και το Magic Park)

Για ραντεβού καλέστε στο 18 166

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 20:00

Σάββατο: 08:00 – 17:00

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

 • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
 • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
 • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
 • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

 • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!