ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Νικητές κλήρωσης διαγωνισμού ΠΑΟΚ (04/09/2012)

Νικητές κλήρωσης διαγωνισμού ΠΑΟΚ (04/09/2012)

Πραγματοποιήθηκε η 5η κλήρωση για δύο δωρεάν ελέγχους ΚΤΕΟ – προσφορά του Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «auteco», μέλος του ομίλου «J&P – ΑΒΑΞ». Οι δύο τυχεροί, είναι οι κ.κ. :

1) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ και

2) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΩΜΑΗ .

 

Για να συμμετέχετε και εσείς στην κλήρωση στείλτε τώρα ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, αρ. πινακίδας και ημερομηνία ελέγχου ΚΤΕΟ στο [email protected] και κερδίστε από ένα δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ* του αυτοκινήτου σας, επιβατικού Ι.Χ. ή φορτηγού Ι.Χ. έως 3,5 τόνους.

Λεπτομέρειες κλήρωσης:

 • Συνολικά θα κληρωθούν 16 έλεγχοι ΚΤΕΟ.
 • Ισχύει για οχήματα που πρόκειται να ελεγχθούν έως 31-12-2012.
 • Οι πρώτοι 500 συμμετέχοντες δικαιούνται έλεγχο ΚΤΕΟ στην τιμή των 35,00* (έκπτωση 30%).
 • Κάθε αριθμός κυκλοφορίας συμμετέχει μία (1) φορά στην κλήρωση.
 • Την προτελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα θα κληρώνονται 2 δωρεάν έλεγχοι ΚΤΕΟ για τον επόμενο μήνα.
 • Ο διαγωνισμός ισχύει για τον σταθμό AUTECO της Θεσσαλονίκης.
 • Διάρκεια ελέγχου 20 λεπτά.
 • Το δελτίο ΚΤΕΟ έχει θέση και Κάρτας Καυσαερίων για ένα (1) έτος για επιβατικά και φορτηγά Ι.Χ.

*Δεν συμπεριλαμβάνονται πρόστιμα εκπρόθεσμου ελέγχου

Στείλε τώρα ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, αρ. πινακίδας και ημερομηνία ελέγχου ΚΤΕΟ στο [email protected] και γίνε εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει ένα δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον χορηγό της.

Οι τυχεροί κάθε κλήρωσης θα ανακοινώνονται στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ( www.paokfc.gr ) και στο site της auteco (www.auteco.local ).

Πότε περνάω ΚΤΕΟ;

1. Τα οχήματα ελέγχονται πρώτη φορά από ΚΤΕΟ στα τέσσερα (4) χρόνια από την ημερομηνία 1ηςάδειας κυκλοφορίας στην αντίστοιχη ημερομηνία με περιθώριο 3 εβδομάδες πριν και 1 εβδομάδα μετά.

2. Μετά τον αρχικό έλεγχο, τα οχήματα ελέγχονται περιοδικά κάθε δύο (2) χρόνια από τον προηγούμενο έλεγχο στην αντίστοιχη ημερομηνία με περιθώριο 3 εβδομάδες πριν και 1 εβδομάδα μετά.

 

Πρόστιμα Εκπρόθεσμων Ελέγχων

Το παράβολο υπέρ δημοσίου για εκπρόθεσμο έλεγχο ανέρχεται:

 • από 17.12¤ ανάλογα με τη κατηγορία οχήματος για καθυστέρηση έως30 ημερών
 • από 35,31¤ ανάλογα με τη κατηγορία οχήματος για καθυστέρησηαπό1 μήνα έως 6 μήνες.
 • από 69,55¤ ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος και για καθυστέρηση μεγαλύτερη των 6 μηνών.

autecoΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγ. Αναστασίας 13 (Δίπλα στο Mediterranean Cosmos και το Magic Park)

Για ραντεβού καλέστε στο 18 166

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 20:00

Σάββατο: 08:00 – 17:00

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.