ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Νικητές Οκτωβρίου 2015

Νικητές Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ» ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ AUTECO

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 25 ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ

Φέτος, συμπληρώνονται 1.000.000 τεχνικοί έλεγχοι από την έναρξη λειτουργίας της AUTECO. Γιορτάζοντας λοιπόν η AUTECO την εμπιστοσύνη ενός εκατομμυρίου ιδιοκτητών οχημάτων που την εμπιστεύτηκαν τα τελευταία 8 χρόνια, ευχαριστεί και ανταποδίδει ανακοινώνοντας τους Νικητές Οκτωβρίου 2015 και προσφέροντας τους ΔΩΡΑ έκπληξη, όπως cool bags και πολυσυσκευασίες AMSTEL RADLER με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ που θα διενεργείται στους σταθμούς της έως 31/12/2015, ενώ παράλληλα κάθε εβδομάδα 6 τυχεροί κερδίζουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, ασφάλειες αυτοκινήτου από την HELLAS DIRECT και κάθε μήνα 1 υπέρ-τυχερός κερδίζει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο RENAULT CLIO.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης εορταστικής προσφοράς και για την περίοδο Οκτωβρίου 2015, μετά από κλήρωση αναδείχθηκαν οι πρώτοι τυχεροί. Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στις 18.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν στους σταθμούς ΚΤΕΟ παράλληλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκδηλώσεις για την παράδοση των δώρων στους πρώτους 24 τυχερούς και τον 1 υπέρ-τυχερό.

Οι πρώτοι 25 νικητές των κληρώσεων / κατηγορία δώρων, είναι οι εξής:

Αυτοκίνητο Renault Clio

 1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ (Θεσσαλονίκη)

DSC_4020

Τέλη Κυκλοφορίας από την AUTECO

 1. ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (Αθήνα)
 2. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (Καισαριανή)
 3. ΚΡΙΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Περιστέρι)
 4. ΑΡΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Αθήνα)
 5. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ (Καλαμαριά)
 6. ΔΑΛΛΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ (Θεσσαλονίκη)
 7. ΤΣΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Αθήνα)
 8. ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Χαϊδάρι)
 9. ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Αθήνα)
 10. ΦΩΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (Αθήνα)
 11. ΕΞΕΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΗΛΙΑΣ (Καλαμαριά)
 12. Χ. ΟΚΟΝΟΜΟΥ – Γ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΟΕ (Πυλαία)

DSC_4015

Ασφάλειες αυτοκινήτου από την Hellas Direct

 1. BARDHAJ FLORIAN (Αθήνα)
 2. ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Νίκαια)
 3. ΤΣΙΡΙΚΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Ν. Ιωνία)
 4. ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Βύρωνας)
 5. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡ. ΙΚΕ (Θέρμη)
 6. ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Θεσσαλονίκη)
 7. ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΡΙΤΒΑΝ (Θεσσαλονίκη)
 8. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (Θεσσαλονίκη)
 9. ΜΕΡΤΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Χαϊδάρι)
 10. ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Αίγινα)
 11. ΚΙΟΣΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Ηλιούπολη)
 12. ΚΟΥΒΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Πειραιάς)

JP_065

Οι κληρώσεις συνεχίζονται για τους μήνες Νοέμβριο & Δεκέμβριο και 50 ακόμη τυχεροί αναμένεται να κληθούν να παραλάβουν τα δώρα τους στις αρχές Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου αντίστοιχα.  Για αυτό λοιπόν «χάθηκε η μπάλα» στην AUTECO, αφενός από την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους οδηγούς και αφετέρου από τα ΔΩΡΑ που τους προσφέρει, ανταποδίδοντας.

Αποτελεί σημαντική ευκαιρία για όσους αναζητούν ΚΤΕΟ αυτή την περίοδο, να επισκεφτούν τα ΚΤΕΟ της AUTECO, καθώς βγαίνουν τριπλά κερδισμένοι!:

 • Απολαμβάνουν άμεση εξυπηρέτηση
 • Απαλλάσσονται από πρόστιμα
 • Κερδίζουν σημαντικά δώρα.

Στην AUTECO γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Καλέστε τώρα στο 10.20.30

(όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα)

Εξασφαλίστε το ραντεβού σας εντός των επόμενων ημερών στην AUTECO, αποφύγετε ταλαιπωρίες και βγείτε τριπλά κερδισμένοι.

Τους σταθμούς AUTECO θα τους βρείτε στις εξής διευθύνσεις:

 1. Λεωφόρος Αθηνών 107 (παλαιά Λεωφ. Καβάλας), T.K. 104 47, Αθήνα
 2. Λεωφόρος Κηφισού 88 (Έξοδος από οδό Πειραιώς προς Λαμία), Τ.Κ. 183 46, Μοσχάτο-Πειραιάς
 3. Αγ. Αναστασίας 13, (δίπλα στο Mediterranean Cosmos και στο Magic Park), Τ.Κ. 570 01, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Συνεργάτες:

23Untitled-1

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

 • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
 • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
 • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
 • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

 • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!