Παράταση της Προθεσμίας ΚΤΕΟ έως 20-10-2015 - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Παράταση της Προθεσμίας ΚΤΕΟ έως 20-10-2015

Παράταση της Προθεσμίας ΚΤΕΟ έως 20-10-2015

Ακόμη μία μέρα ταλαιπωρίας στα ΚΤΕΟ, με ατελείωτες ουρές αναμονής και εκνευρισμό των οδηγών αλλά και των εργαζομένων στα ΚΤΕΟ, έφτασε στο τέλος της.

Πριν τα μεσάνυκτα της εκπνοής της προθεσμίας, ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας ΚΤΕΟ που έληγε σήμερα 30/9/2015, έως τις 20/10/2015. Σημειώνεται ότι το 50% των οχημάτων που προσήλθαν στα ΚΤΕΟ σήμερα, ήταν εμβόλιμοι, άνευ προκαθορισμένου ραντεβού. Σαν αποτέλεσμα, η δημιουργία συνωστισμού και ακύρωση επί τη πράξη του συστήματος ραντεβού των ΚΤΕΟ όλης της χώρας.

Το 70% περίπου των υπόχρεων οχημάτων δεν πρόλαβε τις προθεσμίες και παραμένει ανέλεγκτο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών οχημάτων και προκειμένου να είναι εφικτή η απαλλαγή τους από το πρόστιμο καθυστέρησης κατά 50%,

συστήνονται τα ακόλουθα:

  1. Να σπεύσουν άμεσα να κλείσουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Τηρώντας πάντα την προ-συμφωνημένη ώρα προσέλευσης.
  2. Για όσους δεν το πράξουν άμεσα, δε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η εξυπηρέτηση τους από τα ΚΤΕΟ τις τελευταίες μέρες της νέας προθεσμίας. Καθώς αυτή συμπίπτει χρονολογικά με την 2η προκαθορισμένη προθεσμία του νέου νόμου (4336/2015). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει  να συνυπολογισθεί ότι στη διάρκεια της παρατάσεως αναμένονται στα ΚΤΕΟ και οι εμπρόθεσμοι έλεγχοι περιόδου.
  3. Όλα τα παράβολα υπέρ δημοσίου εκδίδονται πλέον ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΦΜ τους όταν προσέρχονται στα ΚΤΕΟ, προκειμένου να εκδοθεί το αντίστοιχο παράβολο καθυστέρησης υπέρ δημοσίου.

 

Ενημερωθείτε πλήρως για τις προθεσμίες ΚΤΕΟ από εδώ.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email