ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Παράταση της Προθεσμίας ΚΤΕΟ έως 20-10-2015

Παράταση της Προθεσμίας ΚΤΕΟ έως 20-10-2015

Ακόμη μία μέρα ταλαιπωρίας στα ΚΤΕΟ, με ατελείωτες ουρές αναμονής και εκνευρισμό των οδηγών αλλά και των εργαζομένων στα ΚΤΕΟ, έφτασε στο τέλος της.

Πριν τα μεσάνυκτα της εκπνοής της προθεσμίας, ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας ΚΤΕΟ που έληγε σήμερα 30/9/2015, έως τις 20/10/2015. Σημειώνεται ότι το 50% των οχημάτων που προσήλθαν στα ΚΤΕΟ σήμερα, ήταν εμβόλιμοι, άνευ προκαθορισμένου ραντεβού. Σαν αποτέλεσμα, η δημιουργία συνωστισμού και ακύρωση επί τη πράξη του συστήματος ραντεβού των ΚΤΕΟ όλης της χώρας.

Το 70% περίπου των υπόχρεων οχημάτων δεν πρόλαβε τις προθεσμίες και παραμένει ανέλεγκτο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών οχημάτων και προκειμένου να είναι εφικτή η απαλλαγή τους από το πρόστιμο καθυστέρησης κατά 50%,

συστήνονται τα ακόλουθα:

  1. Να σπεύσουν άμεσα να κλείσουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Τηρώντας πάντα την προ-συμφωνημένη ώρα προσέλευσης.
  2. Για όσους δεν το πράξουν άμεσα, δε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η εξυπηρέτηση τους από τα ΚΤΕΟ τις τελευταίες μέρες της νέας προθεσμίας. Καθώς αυτή συμπίπτει χρονολογικά με την 2η προκαθορισμένη προθεσμία του νέου νόμου (4336/2015). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει  να συνυπολογισθεί ότι στη διάρκεια της παρατάσεως αναμένονται στα ΚΤΕΟ και οι εμπρόθεσμοι έλεγχοι περιόδου.
  3. Όλα τα παράβολα υπέρ δημοσίου εκδίδονται πλέον ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΦΜ τους όταν προσέρχονται στα ΚΤΕΟ, προκειμένου να εκδοθεί το αντίστοιχο παράβολο καθυστέρησης υπέρ δημοσίου.

 

Ενημερωθείτε πλήρως για τις προθεσμίες ΚΤΕΟ από εδώ.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.