ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Πέρασε ΚΤΕΟ στην auteco και κέρδισε 100€ για το super market! (07/10/11)

Πέρασε ΚΤΕΟ στην auteco και κέρδισε 100€ για το super market! (07/10/11)

Από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όποιος περάσει το όχημα του από ΚΤΕΟ στην auteco θα μπαίνει αυτόματα στην ημερήσια κλήρωση για μία δωροεπιταγή αξίας 100€ άμεσα εξαργυρώσιμη στις μεγάλες αλυσίδες super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Οι πιθανότητες είναι πολλές και οι τυχεροί καθημερινοί !

sm-small

Η auteco λειτουργεί τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ΚΤΕΟ στην Ελλάδα με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις σε κεντρικά σημεία με πολύ εύκολη πρόσβαση, διαθέτει άνετους χώρους αναμονής παρέχοντας παράλληλα δωρεάν φρεσκοαλλεσμένο café και σύνδεση wi-fi internet σε όλους όσους την επισκέπτονται.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι πραγματοποιήσουν τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματός του σε οποιονδήποτε από τους 3 ιδιόκτητους σταθμούς ΚΤΕΟ auteco σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη. Οι νικητές θα ανακοινώνονται καθημερινά στην ιστοσελίδα της auteco (www.auteco.gr) καθώς και στο facebook auteco και στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες novasport.gr και newsbeast.gr

Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού αναγράφονται παρακάτω.

Εσύ πέρασες ΚΤΕΟ;

auteco: Στα σίγουρα!

Για να ενημερωθείτε για τους νικητές του Διαγωνισμού, πατήστε εδώ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΙΑ SUPERMARKET

H J&P ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. (auteco) διοργανώνει διαγωνισμό για τους πελάτες της, με δώροεπιταγές αξίας 100€, εξαργυρώσιμες σε μεγάλες αλυσίδες Supermarket.

Όροι διαγωνισμού.

 1. Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιανουαρίου 2012.
 2. Αφορά τους πελάτες και των 3 σταθμών ΚΤΕΟ auteco σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη.
 3. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι προσκομίσουν όχημα για υποχρεωτικό κατά το νόμο τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ σε έναν από τους σταθμούς ΚΤΕΟ auteco κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα διάρκειας του Διαγωνισμού.
 4. Εξαιρούνται οι πελάτες που θα προσκομίσουν όχημα για έκδοση αυτόνομης κάρτας καυσαερίων ή για την πραγματοποίηση εκούσιου ελέγχου.
 5. Επίσης εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι υπάλληλοι της J&P ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε.
 6. Κάθε εργάσιμη μέρα θα πραγματοποιείται μία κλήρωση, με δώρο μία επιταγή αξίας 100€, εξαργυρώσιμη το αργότερο μέχρι τις 10/2/12 στις αναγραφόμενες στην σχετική επιταγή αλυσίδες supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΜΑΣΟΥΤΗΣ.
 7. Οι επιταγές δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλο έπαθλο ή χρηματικό ποσό ή άλλο εν γένει αντάλλαγμα.
 8. Στην κλήρωση κάθε ημέρας θα συμμετέχουν όλοι οι πελάτες που πραγματοποίησαν έλεγχο ΚΤΕΟ την αμέσως προηγούμενη της κλήρωσης εργάσιμη μέρα στους σταθμούς ΚΤΕΟ auteco.
 9. Κάθε πελάτης συμμετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των οχημάτων που προσκομίζει για έλεγχο ΚΤΕΟ εντός μίας ημέρας. Πχ. για 2 αυτοκίνητα, 2 συμμετοχές κλπ.
 10. Οι κληρώσεις θα γίνονται καθημερινά, σε έναν από τους σταθμούς ΚΤΕΟ auteco, παρουσία πελατών. Σε έναν υπολογιστή θα εισάγονται τα ονόματα των πελατών της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας και με αυτόματη αντικειμενική και αδιάβλητη διαδικασία,  το λογισμικό θα αναδεικνύει τυχαία νικητή.
 11. Οι νικητές θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά για την ημέρα και ώρα που θα μπορούν να παραλάβουν τις επιταγές. Τα ονόματα τους θα αναρτώνται εντός των σταθμών και θα ανακοινώνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.auteco.gr και στον εταιρικό λογαριασμό στο facebook. Η auteco διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής της διάρκειας του Διαγωνισμού, τροποποίησης των όρων ή διακοπής του χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
 12.  Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων  από την auteco  και οι νικητές συναινούν στα παραπάνω και ιδίως στη δημοσίευση των στοιχείων τους. Οι συμμετέχοντες διατηρούν τη δυνατότητα να ασκήσουν τα δικαιώματα που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997. Στην περίπτωση αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν  απευθείας με την auteco στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3407824.
 13. Η συμμετοχή σε κλήρωση, η οποία θεωρείται ότι πραγματοποιείται με μόνη τη διενέργεια του υποχρεωτικού ελέγχου ΚΤΕΟ σε σταθμό της auteco την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη ημέρα, συνεπάγεται αυτοδικαίως  και  άνευ άλλου τινός την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των προεκτιθέμενων όρων.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

 • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
 • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
 • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
 • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

 • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!