ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Ποιοι Είμαστε

Auteco > Ποιοι Είμαστε

J&P-ΑΒΑΞ & ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ

ΑΒΑΞ (AVAX Α.Ε.) & ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ


Ο Όμιλος ΑΒΑΞ (πλέον όμιλος AVAX Α.Ε.) και η εταιρία ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2006 προκειμένου να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά τη νέα πρόταση στα ΚΤΕΟ με υπερσύγχρονους σταθμούς και απαράμιλλη εξυπηρέτηση για τους οδηγούς. Η ιδέα αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Kαθημερινοί χρήστες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, προβληματίστηκαν για την ανθρώπινη ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος. Καθώς επίσης και για την προστασία των καταναλωτών σε σχέση με την τεχνική κατάσταση των οχημάτων τους. Έτσι, αποφασίστηκε η δημιουργία δικτύου σταθμών ΚΤΕΟ, που με σεβασμό στη σχέση ‘Ανθρωπος – Περιβάλλον – Ασφάλεια θα εισάγει νέα δεδομένα στο θεσμό.

Γιατί εμάς

Γιατί εμάς


Όλα τα ΙΚΤΕΟ του δικτύου Αuteco αδειοδοτούνται από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και πιστοποιούνται κατά ISO 9001:2015

Η Auteco πραγματοποιεί αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας και διαθέτει:

  • Πρότυπα ΙΚΤΕΟ που λειτουργούν καθημερινά και το Σάββατο.
  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 γραμμών ελέγχου σε πολύ κεντρικά σημεία της πόλης.
  • Μηχανολόγους – Μηχανικούς των ΑΕΙ & ΤΕΙ.
  • Εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, διακριβωμένο και πιστοποιημένο κατά τα διεθνή standards.
  • ‘Ανετους και φιλόξενους χώρους αναμονής.
  • Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης και ραντεβού.
  • Δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού από το web-site.

Ίδρυση της Auteco

Ίδρυση της Auteco


Ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ (πλέον όμιλος AVAX Α.Ε.) δημιούργησε την Auteco θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του ΚΤΕΟ προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες. Η Auteco προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.

Όραμα

Όραμα


Το όραμα της Auteco είναι να κυκλοφορούν στο άμεσο μέλλον οχήματα ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Aσφαλή ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα στους Ελληνικούς δρόμους και φιλικά προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές καυσαερίων (μονοξείδιο του άνθρακα (CO), υδρογονάνθρακες (HC) και αιθάλη, παράγοντες βλαβεροί για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον).

Σκοπός

Σκοπός


Η Auteco θέλει να προσφέρει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες τις κατευθυντήριες γραμμές για σωστή, ασφαλή, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση. Παράλληλα επιδιώκει την δημιουργία, ίδρυση και λειτουργία μεγάλων και πρότυπων σταθμών ΚΤΕΟ που θα διέπονται από το όραμα και την γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας.

Στόχος

Στόχος


Βασικός Στόχος της Αuteco είναι οι αξιόπιστες μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών χωρίς ταλαιπωρία, εύκολα και οικονομικά. Η διάδοση της σπουδαιότητας του θεσμού του ΚΤΕΟ, τεκμηριώνοντας και επικοινωνώντας τα πραγματικά οφέλη του σωστού ελέγχου ΚΤΕΟ, μετατρέποντας τον αναγκαστικό έλεγχο ΚΤΕΟ σε μία χρήσιμη και ουσιαστική διαδικασία.


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.