ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Πρόγραμμα ελέγχου ΚΤΕΟ Ι.Χ. αυτοκινήτων Ν. Αττικής 2011! (23/11/10)

Πρόγραμμα ελέγχου ΚΤΕΟ Ι.Χ. αυτοκινήτων Ν. Αττικής 2011! (23/11/10)

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε το Υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και που αφορά τον έλεγχο ΚΤΕΟ των Ι.Χ. οχημάτων, το 2011 θα ελεγχθούν οι παρακάτω κατηγορίες:

 1. Τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ) και τα φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) με μικτό βάρος έως 3,5 τόνων με έδρα το Νομό Αττικής, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ως καινούργια μέσα στο 2007.
 2. Τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ με έδρα το Νομό Αττικής, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ως καινούργια το 2007.
 3. Τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) και τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) με μικτό βάρος έως 3,5 τόνων, με ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ με έδρα το Νομό Αττικής, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ως καινούργια το 2007.

Ο τεχνικός έλεγχος των παραπάνω οχημάτων, θα πρέπει να διενεργηθεί στα ΚΤΕΟ, σε χρονικό διάστημα, από τρεις εβδομάδες πριν, έως και μια εβδομάδα μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία (ημέρα και μήνα) της 1ης άδειας κυκλοφορίας (π.χ. .όχημα με ημερομηνία 1ης αδείας κυκλοφορίας 15 Μαρτίου 2007, θα πρέπει να περάσει από τεχνικό έλεγχο, από 22 Φεβρουαρίου 2011 έως 22 Μαρτίου 2011)

Επίσης, το 2011, θα πρέπει να ελεγχθούν από ΚΤΕΟ:

 1. Τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) και τα Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) με μικτό βάρος έως 3,5 τόνους, που μεταβιβάστηκαν στο Νομό Αττικής από την υπόλοιπη χώρα μέσα στο 2007 (από 1-1-2007 μέχρι και 31-12-2010), έχουν συμπληρώσει τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας τους καινούργια και δεν είχαν υποχρέωση για τεχνικό έλεγχο, στους νομούς που είχαν ως έδρα πριν την μεταβίβασή τους.
 2. Τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) οχήματα με πινακίδες:
   

 

 • Δ.Σ. (Διπλωματικού Σώματος)
 • Ξ.Α. (Ξένης Αποστολής)
 • Π.Σ. (Προξενικού Σώματος)
 • Π.Π. (Προσωπικό Πρεσβειών)

με έδρα το Νομό Αττικής, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά καινούργια από την 1-1-2007 μέχρι και την 31-12-2007 και δεν έχουν ελεγχθεί από ΚΤΕΟ, ανεξάρτητα από τον τόπο που κυκλοφορούν, ως εξής (σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας):

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Δ.Σ. / Ξ.Α. / Π.Σ. / Π.Π.
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 1    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 2    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 3    ΜΑΡΤΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 4    ΑΠΡΙΛΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 5    ΜΑΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 6    ΙΟΥΝΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 7    ΙΟΥΛΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 8    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 9    ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011
ΛΗΓΕΙ ΣΕ 0    ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2011

Καλέστε στο 18-166, κλείστε ραντεβού στην auteco και περάστε ΚΤΕΟ γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα οικονομικά. αuteco, στα Σίγουρα!

(Πηγή πληροφορίας www.yme.gr)

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

 • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
 • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
 • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

 • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
 • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

 • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!