ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Carky 25% έκπτωση ενοικίασης

Auteco > Carky 25% έκπτωση ενοικίασης

Carky 25% έκπτωση ενοικίασης

Η Auteco, στα πλαίσια ανταμοιβής της εμπιστοσύνης που επιδεικνύετε, σας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας με την Carky , την εταιρία που πρώτη έφερε το car sharing στην Ελλάδα. Μία super ευκαιρία για όλους εσάς σε 3 άξονες.

Προσφορά


 

ΟΦΕΛΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Εξοικονομήστε επιπλέον 25% έκπτωση ,με τη χρήση της κάρτας auteco club , και ενοικιάστε άμεσα το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει για όσο θέλετε ή χρειάζεστε.

Επιπλέον επιλέγοντας τον τύπο οχήματος που θέλετε να ενοικιάσετε , με τη χρήση της κάρτας auteco club αναβαθμίζεστε αυτομάτως ( upgrade ) στην επόμενη κατηγορία.

Η Carky φέρνει το κίνημα του sharing economy και στα αυτοκίνητα, προς όφελος ιδιοκτητών αλλά και καταναλωτών. Το κόστος ενοικίασης σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες είναι 30% πιο οικονομικό και με τη χρήση της κάρτας auteco club έχετε επιπλέον 25% έκπτωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε την κάρτα auteco club , για όσες ενοικιάσεις θέλετε να κάνετε.

ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (TRANSFERS)

Εξοικονομήστε 10% έκπτωση ,με τη χρήση της κάρτας auteco club , και όποτε χρειαστείτε tranfers η ομάδα της Carky σας εγγυάται μια φανταστική εμπειρία ,

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε  transfers σε :

  • Αθήνα
  • Μύκονο
  • Σαντορίνη
  • Θεσσαλονίκη

Τότε η Carky είναι η καλύτερη λύση.

ΟΦΕΛΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Τώρα με τη χρήση της κάρτας auteco club , αναθέστε το όχημά σας στην Carky και κερδίστε μηνιαίο εισόδημα από 300€ έως και 3.000€ το μήνα . Εύκολη διαχείριση ,πλήρης ασφάλιση του οχήματός σας και έξτρα εισόδημα για εσάς. Εάν αποφασίσετε να διαθέσετε το όχημά σας στην Carky να αναφέρετε ότι είστε κάτοχος auteco club card.  Η Carky φέρνει το κίνημα του sharing economy και στα αυτοκίνητα, προς όφελος ιδιοκτητών αλλά και καταναλωτών.

 

Πληροφορίες Επικοινωνίας


καλέστε στο 210.8981797  (αναφέροντας ότι είστε κάτοχος auteco club card).

ή στείλτε email στο  [email protected]   (σημειώνοντας ότι είστε κάτοχος auteco club card).

Επισκεφθείτε το site της Carky www.carky.gr και ανακαλύψτε πρώτοι τη μεγάλη ιδέα του car sharing προς όφελός σας .