ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος

Auteco > Έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος

Έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος

Η Auteco στα πλαίσια ανταμοιβής της εμπιστοσύνης που δείχνετε καθημερινά, σας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με το ηλεκτρονικό κατάστημα iCan.gr.

Το iCan.gr διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα προϊόντων και υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το σκάφος, το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο. Από το 1995 έως και σήμερα έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα ονόματα στην αγορά. Η προσπάθεια εξέλιξης και τελειοποίησης των υπηρεσιών, την ανέδειξε σαν μια από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.  Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, ο στόχος της ήταν η άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών  της που αποζητούν ποιότητα, αξιοπιστία και λογικές τιμές.

Προσφορά


Τώρα όλοι οι κάτοχοι Αuteco club card θα απολαμβάνουν 10% έκπτωση στις αγορές που θα πραγματοποιήσουν  από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ican.gr  με τη χρήση του κωδικού AutecoIC2020

Πληροφορίες Επικοινωνίας


Θεσσαλονίκη

Κατάστημα iCan.gr

Κωνσταντίνου Καραμανλή 176, 54248, Θεσσαλονίκη

Τηλ.  2310-329232

email: [email protected]

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 15:00

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-11/04 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.