ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Έκπτωση 10% στα σύγχρονα Eparking σε 5 Αεροδρόμια

Auteco > Έκπτωση 10% στα σύγχρονα Eparking σε 5 Αεροδρόμια

Έκπτωση 10% στα σύγχρονα Eparking σε 5 Αεροδρόμια

Η Auteco, στα πλαίσια ανταμοιβής της εμπιστοσύνης που επιδεικνύετε, σας ενημερώνει για τη συνεργασία που ξεκίνησε με την Eparking, την εταιρία που εγγυάται ασφάλεια του οχήματος σας και δωρεάν μεταφορά σας από και προς το χώρο του παρκινγκ.

 

Προσφορά


Με τη χρήση της Auteco card , αφήστε το Ι.Χ. σας στο σύγχρονο Εparking του αεροδρομίου της Αθήνας, καθώς και της Θεσσαλονίκης, της Ρόδου, των Χανίων και του Ηρακλείου και κερδίστε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ. 

ΓΙΑΤΙ Eparking ;

  • Ασφάλεια των οχημάτων σας.
  • Οικονομικές θέσεις parking.
  • Ευρεία γκάμα υπηρεσιών τόσο για το όχημά σας όσο και για σας τον ίδιο.
  • Άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.
  • Ποτέ άλλοτε ο χώρος στάθμευσης δεν ήταν τόσο προσιτός σε εσάς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Eparking εγγυάται για την ασφάλεια του οχήματος σας. Με ειδικευμένο προσωπικό και 24ωρη παρακολούθηση μέσω κλειστού κυκλώματος, παρέχουμε απόλυτη σιγουριά για την ακεραιότητα του οχήματος σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Μεταφέρουμε εσάς και τις αποσκευές σας άμεσα με δικό μας όχημα από και προς το χώρο του πάρκινγκ.

 

Δείτε τον Τιμοκατάλογο Eparking ΑΘΗΝΑΣ εδώ

Δείτε τον Τιμοκατάλογο Eparking ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εδώ

Δείτε τον Τιμοκατάλογο Eparking ΡΟΔΟΥ εδώ

Δείτε τον Τιμοκατάλογο Eparking ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εδώ

Δείτε τον Τιμοκατάλογο Eparking ΧΑΝΙΩΝ εδώ

 

 

Πληροφορίες Επικοινωνίας


Καλέστε στο 213.0390850 (αναφέροντας ότι είστε κάτοχος Auteco club card)

Στείλτε email στο  [email protected]  (σημειώνοντας ότι είστε κάτοχος Auteco club card)

ή απ’ευθείας στα Eparking με την επίδειξη της Auteco club card.

 

Παρκάρετε τώρα στα δημοφιλή parking της Eparking και διαπιστώστε τη διαφορά.

Save

Save

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.