ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Έκπτωση 15% για ενοικίαση ΙΧ από την omegaHELLAS

Auteco > Έκπτωση 15% για ενοικίαση ΙΧ από την omegaHELLAS

Έκπτωση 15% για ενοικίαση ΙΧ από την omegaHELLAS

Η Auteco, σας ενημερώνει για τη νέα συνεργασία της με την omegaHELLAS.  Μία rent a car εταιρία με ένα στόλο μοντέρνων και  καινούργιων οχημάτων και μεγάλη γκάμα, η οποία παρέχει λύσεις μεταφοράς, απαντώντας σε κάθε ανάγκη των πελατών της. Προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτων οπουδήποτε στην Αττική αλλά και νησιά, από κατά τόπους γραφεία και αεροδρόμια, ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό για κάθε περίσταση, βαν με οδηγό για προορισμούς εκτός Αττικής, μικρά λεωφορεία με εύκολη πρόσβαση για άτομα με αναπηρίες, καθώς και την υπηρεσία ενοικίασης επαγγελματικών αυτοκινήτων Pro-Rent, παρέχοντας επιχειρηματικές λύσεις που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες.

Προσφορά


Τώρα όλοι οι κάτοχοι auteco club card απολαμβάνουν 15% έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτων .

Η προσφορά έκπτωσης είναι διαθέσιμη για όλες τις υπηρεσίες της omegaHELLAS.

Πληροφορίες Επικοινωνίας


Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 158 Γέφυρα Ροσινιόλ

10443 Αθήνα

Ωράριο λειτουργίας:

09:00 – 21:00

Κάθε μέρα και Κυριακή

Τηλέφωνο:

+30 210 5121505

+30 6932212115

Email: [email protected]

Website: omegarentals.gr

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.