ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Έκπτωση 20% από την myNET

Auteco > Έκπτωση 20% από την myNET

Έκπτωση 20% από την myNET

Έκπτωση 20% , σε όλες τις υπηρεσίες service και σε όλα τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, στα φυσικά καταστήματα της MYNET σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη.

Η Auteco σας ενημερώνει για τη συνεργασίας της με την εταιρία MYNET. Η εταιρεία MYNET δραστηριοποιείται στο χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας και γενικότερα της Τεχνολογίας από το 1998. Δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σε προϊόντα που αφορούν το κινητό τηλέφωνο,  τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα προϊόντα μικροηλεκτρονικής.

Προσφορά


Τώρα όλοι οι κάτοχοι Αuteco club card απολαμβάνουν 20% έκπτωση, σε όλες τις υπηρεσίες service και σε όλα τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, στα φυσικά καταστήματα της MYNET σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη.

 

*H παρεχόμενη έκπτωση δεν παρέχεται στο κόστος ανταλλακτικών

Πληροφορίες Επικοινωνίας


Τηλέφωνο: 2310 322122
Τηλέφωνο: 2315 000000

Email: [email protected]

Website:  http://mynet-shop.gr

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.