ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Έκπτωση 20% από την myNET

Auteco > Έκπτωση 20% από την myNET

Έκπτωση 20% από την myNET

Έκπτωση 20% , σε όλες τις υπηρεσίες service και σε όλα τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, στα φυσικά καταστήματα της MYNET σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη.

Η Auteco σας ενημερώνει για τη συνεργασίας της με την εταιρία MYNET. Η εταιρεία MYNET δραστηριοποιείται στο χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας και γενικότερα της Τεχνολογίας από το 1998. Δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σε προϊόντα που αφορούν το κινητό τηλέφωνο,  τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα προϊόντα μικροηλεκτρονικής.

Προσφορά


Τώρα όλοι οι κάτοχοι Αuteco club card απολαμβάνουν 20% έκπτωση, σε όλες τις υπηρεσίες service και σε όλα τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, στα φυσικά καταστήματα της MYNET σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη.

 

*H παρεχόμενη έκπτωση δεν παρέχεται στο κόστος ανταλλακτικών

Πληροφορίες Επικοινωνίας


Τηλέφωνο: 2310 322122
Τηλέφωνο: 2315 000000

Email: [email protected]

Website:  http://mynet-shop.gr

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-31/03 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.