ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Έκπτωση 20% στο Service & 20% στα Ανταλλακτικά

Auteco > Έκπτωση 20% στο Service & 20% στα Ανταλλακτικά

Έκπτωση 20% στο Service & 20% στα Ανταλλακτικά

Η Auteco σας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. Τα βραβεία που της έχουν απονεμηθεί επιβεβαιώνουν, την ισχυρή θέληση, την συμβολή στην ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας, την εμπιστοσύνη των πελατών και την προσήλωση των εργαζομένων σε έναν κοινό σκοπό.

Με τις στεγασμένες εγκαταστάσεις να ξεπερνούν τα 6.500 τ.μ. στην ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε υφίστανται όλες οι ειδικότητες που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου. Διαχειρίζονται περισσότερες από 50 διελεύσεις καθημερινά σε 32 ράμπες ανύψωσης και όλα αυτά με την υποστήριξη μιας αποθήκης ανταλλακτικών που ξεπερνάει τα 850 τ.μ.

Κάθε είδους εργασία ή ανάγκη, μπορεί να αντιμετωπισθεί εγκαίρως, πετυχαίνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα αφού η ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε  διαθέτει τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα η υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

 

«Μέχρι σήμερα επισκευάστηκαν περισσότερα από 20.000 οχήματα και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε σε μια ασφαλή μετακίνηση και προστατεύουμε έστω και έμμεσα ανθρώπινες ζωές.»

 

Προσφορά


 

Έκπτωση 20% στο service

Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά

 

 

Πληροφορίες Επικοινωνίας


ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε.
Δημοσθένους 33, 54628, Δυτική είσοδος Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310753000

Website: http://www.koumantzias.gr/
email: [email protected]

 

 

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.