ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Έκπτωση 20% στο service & 20% στα ανταλλακτικά

Auteco > Έκπτωση 20% στο service & 20% στα ανταλλακτικά

Έκπτωση 20% στο service & 20% στα ανταλλακτικά

Η Auteco σας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. Τα βραβεία που της έχουν απονεμηθεί επιβεβαιώνουν, την ισχυρή θέληση, την συμβολή στην ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας, την εμπιστοσύνη των πελατών και την προσήλωση των εργαζομένων σε έναν κοινό σκοπό.

 

Με τις στεγασμένες εγκαταστάσεις να ξεπερνούν τα 6.500 τ.μ. στην ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε υφίστανται όλες οι ειδικότητες που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου. Διαχειρίζονται περισσότερες από 50 διελεύσεις καθημερινά σε 32 ράμπες ανύψωσης και όλα αυτά με την υποστήριξη μιας αποθήκης ανταλλακτικών που ξεπερνάει τα 850 τ.μ.

Κάθε είδους εργασία ή ανάγκη, μπορεί να αντιμετωπισθεί εγκαίρως, πετυχαίνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα αφού η ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε  διαθέτει τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα η υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

 

«Μέχρι σήμερα επισκευάστηκαν περισσότερα από 20.000 οχήματα και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε σε μια ασφαλή μετακίνηση και προστατεύουμε έστω και έμμεσα ανθρώπινες ζωές.»

 

Προσφορά


Έκπτωση 20% στο service

Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά

 

 

Πληροφορίες Επικοινωνίας


ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε.
Δημοσθένους 33, 54628, Δυτική είσοδος Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310753000

Website: http://www.koumantzias.gr/
Email: [email protected]

 

 

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται για μια εβδομάδα η αναστολή λειτουργίας των ΚΤΕΟ. Η νέα ημερομηνία επαναλειτουργιας ειναι η 18/01/2021.