ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Έκπτωση 5% σε προϊόντα από την Bofrost

Auteco > Έκπτωση 5% σε προϊόντα από την Bofrost

Έκπτωση 5% σε προϊόντα από την Bofrost

Η Auteco σας ενημερώνει για τη νέα συνεργασία της με την BOFROST.

H Bofrost είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη στη Διακίνηση Πόρτα-Πόρτα Κορυφαίας Ποιότητας Φρεσκοκατεψυγμένων Τροφίμων και Παγωτών, με παρουσία στην Ελληνική Αγορά 25 και πλέον ετών.

Προσφορά


Όλοι οι κάτοχοι Αutecoclub card απολαμβάνουν 5% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταλόγου  Βofrost, εκτός των προϊόντων σε προσφορά.

Περιοχές Εξυπηρέτησης : Αττική, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Χαλκιδική, Σέρρες, Κιλκίς, Νομός Πέλλας, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Άργος, Πάτρα, Σκιάθος.

H Βofrost παραδίδει τα προϊόντα της κατευθείαν στο σπίτι χωρίς καμία επιβάρυνση και υποχρέωση από τον πελάτη. Η υπηρεσία έχει διπλή αξία , καθώς προσφέρει εξυπηρέτηση στη παραλαβή (ο πελάτης ωφελείται χωρίς κόστος, κόπο και χρόνο) και διασφαλίζει ότι η αλυσίδα της ψύξης δεν σπάει, κάτι που μόνο η bofrost* μπορεί και προσφέρει στην αγορά!

Δηλαδή τα προϊόντα της bofrost διακινούνται στους -18οC και διατηρούν αναλλοίωτες τις φυσικές θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες καθώς από τον καταψύκτη της εταιρείας και των αυτοκινήτων διανομής τα προϊόντα καταλήγουν απευθείας στη κατάψυξη του ψυγείου του πελάτη.

Πληροφορίες Επικοινωνίας


Website : www.bofrost.gr
Email: [email protected]
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Aττική: Tηλ: 210 28 81 000 ,  Fax: 210 28 44 659
Θεσσαλονίκη, Kατερίνη, Bέροια, Λάρισα, Bόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα:  Tηλ: 2310 75 45 75 , Fax: 2310 75 45 77
Kόρινθος, Nαύπλιο-‘Αργος, Πάτρα: Tηλ: 27410 35 022
Σκιάθος: Tηλ: 24270 23 908

Επικοινωνήστε με την Βofrost για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

  • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
  • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
  • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
  • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

  • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!