ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Έκπτωση 5% σε προϊόντα από την Bofrost

Auteco > Έκπτωση 5% σε προϊόντα από την Bofrost

Έκπτωση 5% σε προϊόντα από την Bofrost

Η Auteco σας ενημερώνει για τη νέα συνεργασία της με την BOFROST.

H Bofrost είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη στη Διακίνηση Πόρτα-Πόρτα Κορυφαίας Ποιότητας Φρεσκοκατεψυγμένων Τροφίμων και Παγωτών, με παρουσία στην Ελληνική Αγορά 25 και πλέον ετών.

Προσφορά


Όλοι οι κάτοχοι Αutecoclub card απολαμβάνουν 5% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταλόγου  Βofrost, εκτός των προϊόντων σε προσφορά.

Περιοχές Εξυπηρέτησης : Αττική, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Χαλκιδική, Σέρρες, Κιλκίς, Νομός Πέλλας, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Άργος, Πάτρα, Σκιάθος.

H Βofrost παραδίδει τα προϊόντα της κατευθείαν στο σπίτι χωρίς καμία επιβάρυνση και υποχρέωση από τον πελάτη. Η υπηρεσία έχει διπλή αξία , καθώς προσφέρει εξυπηρέτηση στη παραλαβή (ο πελάτης ωφελείται χωρίς κόστος, κόπο και χρόνο) και διασφαλίζει ότι η αλυσίδα της ψύξης δεν σπάει, κάτι που μόνο η bofrost* μπορεί και προσφέρει στην αγορά!

Δηλαδή τα προϊόντα της bofrost διακινούνται στους -18οC και διατηρούν αναλλοίωτες τις φυσικές θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες καθώς από τον καταψύκτη της εταιρείας και των αυτοκινήτων διανομής τα προϊόντα καταλήγουν απευθείας στη κατάψυξη του ψυγείου του πελάτη.

Πληροφορίες Επικοινωνίας


Website : www.bofrost.gr
Email: [email protected]
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Aττική: Tηλ: 210 28 81 000 ,  Fax: 210 28 44 659
Θεσσαλονίκη, Kατερίνη, Bέροια, Λάρισα, Bόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα:  Tηλ: 2310 75 45 75 , Fax: 2310 75 45 77
Kόρινθος, Nαύπλιο-‘Αργος, Πάτρα: Tηλ: 27410 35 022
Σκιάθος: Tηλ: 24270 23 908

Επικοινωνήστε με την Βofrost για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.