ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Πρωτοπόρος η auteco και το 2010 διοργανώνοντας 8ημερο για την Οδική Ασφάλεια! (12/01/10)

Πρωτοπόρος η auteco και το 2010 διοργανώνοντας 8ημερο για την Οδική Ασφάλεια! (12/01/10)

Η auteco κάνει ποδαρικό το 2010 με 8ήμερο για την Οδική Ασφάλεια που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 20 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Eίναι μια πρωτοβουλία της auteco σε συνεργασία με τη Skoda, το περιοδικό Auto Τρίτη, το Mediterranean Cosmos, το ραδιοφωνικό σταθμό Ερωτικός FM και την υποστήριξη του Γραφείου Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η αφίσα της εκδήλωσης.

Η αφίσα της εκδήλωσης.

Πρώτοι προσκεκλημένοι θα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ, που μαζί με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, θα βρεθούν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010, στις 6 το απόγευμα, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού, ιδιαίτερα δε των γυναικών και των νέων οδηγών, για θέματα οδικής ασφάλειας, αλλά και για καθημερινά ζητήματα που αφορούν στην οδήγηση.

Για οκτώ ημέρες, σε κεντρικό σημείο του Mediterranean Cosmos, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ, ειδικευμένοι τεχνικοί της auteco και της Skoda, μαζί το δημοσιογραφικό επιτελείο του Auto Τρίτη,  θα προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους λύσεις  για  τους «πονοκεφάλους» της οδήγησης και για τα δεκάδες καθημερινά μικροπροβλήματα του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διεξάγονται διαγωνισμοί με πολλά και σημαντικά δώρα, θα διανέμονται χρηστικά αναμνηστικά στους επισκέπτες αλλά και ένα ειδικό πολυσέλιδο έντυπο για την οδική ασφάλεια, με τίτλο «Παυσίπονα στον πονοκέφαλο των δρόμων». Το έντυπο αναφέρεται στις καθημερινές «σπαζοκεφαλιές» της οδήγησης, δίνοντας χρηστικές πληροφορίες για διάφορα θέματα (π.χ. τρόποι μείωσης των κινδύνων για τις γυναίκες που οδηγούν μόνες και βράδυ, πώς το GPS αποσπά την προσοχή των οδηγών,  σπουδαιότητα της ζώνης ασφαλείας στις αστικές μετακινήσεις, τι πρέπει να κάνει ένας οδηγός μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, σωστοί τρόποι οδήγησης κάτω από συνθήκες παγετού κτλ).

auteco: Σας περιμένουμε!

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

  • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
  • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
  • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
  • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

  • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!