ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Πρωτοπόρος η auteco και το 2010 διοργανώνοντας 8ημερο για την Οδική Ασφάλεια! (12/01/10)

Πρωτοπόρος η auteco και το 2010 διοργανώνοντας 8ημερο για την Οδική Ασφάλεια! (12/01/10)

Η auteco κάνει ποδαρικό το 2010 με 8ήμερο για την Οδική Ασφάλεια που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 20 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Eίναι μια πρωτοβουλία της auteco σε συνεργασία με τη Skoda, το περιοδικό Auto Τρίτη, το Mediterranean Cosmos, το ραδιοφωνικό σταθμό Ερωτικός FM και την υποστήριξη του Γραφείου Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η αφίσα της εκδήλωσης.

Η αφίσα της εκδήλωσης.

Πρώτοι προσκεκλημένοι θα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ, που μαζί με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, θα βρεθούν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010, στις 6 το απόγευμα, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού, ιδιαίτερα δε των γυναικών και των νέων οδηγών, για θέματα οδικής ασφάλειας, αλλά και για καθημερινά ζητήματα που αφορούν στην οδήγηση.

Για οκτώ ημέρες, σε κεντρικό σημείο του Mediterranean Cosmos, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ, ειδικευμένοι τεχνικοί της auteco και της Skoda, μαζί το δημοσιογραφικό επιτελείο του Auto Τρίτη,  θα προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους λύσεις  για  τους «πονοκεφάλους» της οδήγησης και για τα δεκάδες καθημερινά μικροπροβλήματα του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διεξάγονται διαγωνισμοί με πολλά και σημαντικά δώρα, θα διανέμονται χρηστικά αναμνηστικά στους επισκέπτες αλλά και ένα ειδικό πολυσέλιδο έντυπο για την οδική ασφάλεια, με τίτλο «Παυσίπονα στον πονοκέφαλο των δρόμων». Το έντυπο αναφέρεται στις καθημερινές «σπαζοκεφαλιές» της οδήγησης, δίνοντας χρηστικές πληροφορίες για διάφορα θέματα (π.χ. τρόποι μείωσης των κινδύνων για τις γυναίκες που οδηγούν μόνες και βράδυ, πώς το GPS αποσπά την προσοχή των οδηγών,  σπουδαιότητα της ζώνης ασφαλείας στις αστικές μετακινήσεις, τι πρέπει να κάνει ένας οδηγός μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, σωστοί τρόποι οδήγησης κάτω από συνθήκες παγετού κτλ).

auteco: Σας περιμένουμε!

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.