ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ – KTEO ΜΟΤΟ από 8€ (ΈΛΗΞΕ)

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ – KTEO ΜΟΤΟ από 8€ (ΈΛΗΞΕ)

Ο τεχνικός έλεγχος ΚΤΕΟ της μοτοσικλέτας σου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, στην auteco είναι ευχάριστη και πολύ οικονομική..

motoΠιστοποιημένοι ελεγκτές μηχανικοί με άρτια εκπαίδευση και σύγχρονο εξοπλισμό, ελέγχουν τη μοτοσικλέτα και σε ενημερώνουν λεπτομερώς με τα ευρήματα του ελέγχου. Στις υπερσύγχρονες  και άνετες εγκαταστάσεις,  οι μοτοσικλετιστές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διαδικασία ελέγχου από την αίθουσα αναμονής απολαμβάνοντας δωρεάν παροχές σύνδεσης Wi-Fi και ροφημάτων καφέ.

Κλείσε ραντεβού την ώρα και την ημέρα που σε εξυπηρετεί καλώντας στο 10.20.30 από σταθερό ή κινητό με απλή χρέωση, απέφυγε άσκοπη αναμονή και απόλαυσε τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει η auteco. Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο και οι σταθμοί μας καθημερινά έως αργά το απόγευμα και Σάββατο. Ο Τεχνικός έλεγχος ΚΤΕΟ-ΜΟΤΟ προβλέπεται νομοθετικά για όλες τις κατηγορίες δικύκλων άνω των 50 κυβικών, προσωρινά εξαιρούνται οι τρίτροχες και τετράτροχες μοτοσικλέτες.

ΚΤΕΟ για ΜΟΤΟ σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ γνωριμίας
Για να δείτε αναλυτικά την προσφορά πατήστε πάνω στην εικόνα

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

 

Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του νέου lock down που ισχύει από τις 10 έως και τις 28/2 στην Αττική καθώς και σε όλες τις κόκκινες περιοχές της χώρας τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν ανοιχτά και τα κλεισμένα ραντεβού ισχύουν ως έχουν. Για την μετακίνηση σας στο ΚΤΕΟ επιλέγετε τον κωδικό 2 για το κλείσιμο νέου ραντεβού καλέστε στο 102030 ή στο 211 4800220.

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.