ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ – KTEO ΜΟΤΟ από 8€ (ΈΛΗΞΕ)

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ – KTEO ΜΟΤΟ από 8€ (ΈΛΗΞΕ)

Ο τεχνικός έλεγχος ΚΤΕΟ της μοτοσικλέτας σου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, στην auteco είναι ευχάριστη και πολύ οικονομική..

motoΠιστοποιημένοι ελεγκτές μηχανικοί με άρτια εκπαίδευση και σύγχρονο εξοπλισμό, ελέγχουν τη μοτοσικλέτα και σε ενημερώνουν λεπτομερώς με τα ευρήματα του ελέγχου. Στις υπερσύγχρονες  και άνετες εγκαταστάσεις,  οι μοτοσικλετιστές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διαδικασία ελέγχου από την αίθουσα αναμονής απολαμβάνοντας δωρεάν παροχές σύνδεσης Wi-Fi και ροφημάτων καφέ.

Κλείσε ραντεβού την ώρα και την ημέρα που σε εξυπηρετεί καλώντας στο 10.20.30 από σταθερό ή κινητό με απλή χρέωση, απέφυγε άσκοπη αναμονή και απόλαυσε τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει η auteco. Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο και οι σταθμοί μας καθημερινά έως αργά το απόγευμα και Σάββατο. Ο Τεχνικός έλεγχος ΚΤΕΟ-ΜΟΤΟ προβλέπεται νομοθετικά για όλες τις κατηγορίες δικύκλων άνω των 50 κυβικών, προσωρινά εξαιρούνται οι τρίτροχες και τετράτροχες μοτοσικλέτες.

ΚΤΕΟ για ΜΟΤΟ σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ γνωριμίας
Για να δείτε αναλυτικά την προσφορά πατήστε πάνω στην εικόνα

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.