ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Τα ΙΚΤΕΟ auteco στηρίζουν τον Σύλλογο «Η Στοργή»! (17/06/10)

Τα ΙΚΤΕΟ auteco στηρίζουν τον Σύλλογο «Η Στοργή»! (17/06/10)

Τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ auteco του Ομίλου J&P ‘Αβαξ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Η Στοργή».

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις, 14 Ιουνίου 2010 στις εγκαταστάσεις της auteco (Αγίας Αναστασίας 13 – δίπλα στο Mediterranean

O Διευθ. Σύμβουλος της auteco Κων. Λυσαρίδης παραδίδει στην κα Μαρία Ιωαννίδου την επιταγή.

O Διευθ. Σύμβουλος της auteco Κων. Λυσαρίδης παραδίδει στην κα Μαρία Ιωαννίδου την επιταγή.

Cosmos), παρουσία του Αν. Γεν. Διευθυντή της Εταιρίας κ. Ορθόδοξου Μπακιρτζή και της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων κ. ‘Αννας Αποστολά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της auteco Κωνσταντίνος Λυσαρίδης παρέδωσε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Στοργής» κ.κ. Μαρία Ιωαννίδου, Αλεξάνδρα Γωγούση επιταγή ποσού 5.000 ευρώ υπέρ της ανέγερσης του ξενώνα φιλοξενίας.

Ο κ. Λυσαρίδης συνεχάρη τα μέλη της Στοργής για την προσφορά τους, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τόνισε ότι η auteco θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.