ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Τα ΙΚΤΕΟ auteco στηρίζουν τον Σύλλογο «Η Στοργή»! (17/06/10)

Τα ΙΚΤΕΟ auteco στηρίζουν τον Σύλλογο «Η Στοργή»! (17/06/10)

Τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ auteco του Ομίλου J&P ‘Αβαξ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Η Στοργή».

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις, 14 Ιουνίου 2010 στις εγκαταστάσεις της auteco (Αγίας Αναστασίας 13 – δίπλα στο Mediterranean

O Διευθ. Σύμβουλος της auteco Κων. Λυσαρίδης παραδίδει στην κα Μαρία Ιωαννίδου την επιταγή.

O Διευθ. Σύμβουλος της auteco Κων. Λυσαρίδης παραδίδει στην κα Μαρία Ιωαννίδου την επιταγή.

Cosmos), παρουσία του Αν. Γεν. Διευθυντή της Εταιρίας κ. Ορθόδοξου Μπακιρτζή και της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων κ. ‘Αννας Αποστολά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της auteco Κωνσταντίνος Λυσαρίδης παρέδωσε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Στοργής» κ.κ. Μαρία Ιωαννίδου, Αλεξάνδρα Γωγούση επιταγή ποσού 5.000 ευρώ υπέρ της ανέγερσης του ξενώνα φιλοξενίας.

Ο κ. Λυσαρίδης συνεχάρη τα μέλη της Στοργής για την προσφορά τους, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τόνισε ότι η auteco θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-11/04 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.