ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > «Χάθηκε η Μπάλα»…… με τα ΔΩΡΑ της Auteco (Έληξε)

«Χάθηκε η Μπάλα»…… με τα ΔΩΡΑ της Auteco (Έληξε)

Η ελληνική εταιρία με τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ  σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη.

Χάθηκε η Μπάλα

Τα ΚΤΕΟ της Auteco, μέλος του ομίλου J&P-Αβαξ, λειτουργούν σε πολύ κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 6 γραμμών ελέγχων Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ελαφρών Φορτηγών έως 3,5τ.. Τα ΚΤΕΟ της Auteco λειτουργούν με  διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και το Σάββατο. Διαθέτει άνετους χώρους αναμονής, απ’ όπου μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά διαδικασίες αξιόπιστων ελέγχων του οχήματος σου. Μπορείς να απολαμβάνεις παράλληλα δωρεάν καφέ, σύνδεση Wi-Fi και να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Φέτος, συμπληρώνονται 1.000.000 τεχνικοί έλεγχοι από την έναρξη λειτουργίας της. Ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες οχημάτων εμπιστεύτηκαν την Auteco, τα τελευταία 8 χρόνια, βιώνοντας ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, τους ευχαριστεί και υπόσχεται παράλληλα ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να επιχειρεί διαρκώς να αλλάζει τα δεδομένα ΚΤΕΟ στη χώρα μας και να καινοτομεί εφαρμόζοντας πρακτικές ποιοτικής και ταχύτατης εξυπηρέτησης, με βασικό σκοπό την οδική ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για κάθε ιδιοκτήτη οχήματος.

Το σημαντικό αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί γιορτή.

Γιορτάζοντας λοιπόν η Auteco, ανταποδίδει.

Προσφέρει σε όλους ΔΩΡΑ έκπληξη με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ που θα διενεργηθεί στους σταθμούς της έως 31/12/2015, ενώ παράλληλα κάθε εβδομάδα 6 τυχεροί κερδίζουν τα τέλη κυκλοφορίας της χρονιάς, ασφάλειες αυτοκινήτου και κάθε μήνα 1 υπέρ-τυχερός κερδίζει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Στην Auteco γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Για αυτό λοιπόν « χάθηκε η μπάλα » στην Auteco,
από την εξυπηρέτηση και τα ΔΩΡΑ που προσφέρει.

Αποτελεί σημαντική ευκαιρία λοιπόν για όσους αναζητούν ΚΤΕΟ αυτή την περίοδο, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις προθεσμίες και τα οικονομικά κίνητρα που ορίζει ο νόμος, καθώς στην Auteco βγαίνουν τριπλά κερδισμένοι! Απολαμβάνουν άμεση εξυπηρέτηση – Απαλλάσσονται από πρόστιμα – Κερδίζουν σημαντικά δώρα.

Νέο! e-παράβολο!

Η Auteco, πρωτοπόρος και στην έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου ΚΤΕΟ. Το προσωπικό της εταιρίας είναι πιστοποιημένο από το υπουργείο οικονομικών ώστε να μπορεί να εκδίδει ηλεκτρονικά το αντίστοιχο παράβολο για λογαριασμό των πελατών. Βασική προϋπόθεση είναι η γνώση του ΑΦΜ κάθε εμπλεκόμενου ιδιοκτήτη εκπρόθεσμου οχήματος.

Καλέστε τώρα στο 10.20.30

(όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα)

Εξασφαλίστε το ραντεβού σας εντός των επόμενων ημερών στην Auteco, αποφύγετε ταλαιπωρίες και βγείτε τριπλά κερδισμένοι.

Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.