ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > «Χάθηκε η Μπάλα»…… με τα ΔΩΡΑ της Auteco (Έληξε)

«Χάθηκε η Μπάλα»…… με τα ΔΩΡΑ της Auteco (Έληξε)

Η ελληνική εταιρία με τα μεγαλύτερα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ  σε Αθήνα – Πειραιά – Θεσσαλονίκη.

Χάθηκε η Μπάλα

Τα ΚΤΕΟ της Auteco, μέλος του ομίλου J&P-Αβαξ, λειτουργούν σε πολύ κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 6 γραμμών ελέγχων Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ελαφρών Φορτηγών έως 3,5τ.. Τα ΚΤΕΟ της Auteco λειτουργούν με  διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και το Σάββατο. Διαθέτει άνετους χώρους αναμονής, απ’ όπου μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά διαδικασίες αξιόπιστων ελέγχων του οχήματος σου. Μπορείς να απολαμβάνεις παράλληλα δωρεάν καφέ, σύνδεση Wi-Fi και να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Φέτος, συμπληρώνονται 1.000.000 τεχνικοί έλεγχοι από την έναρξη λειτουργίας της. Ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες οχημάτων εμπιστεύτηκαν την Auteco, τα τελευταία 8 χρόνια, βιώνοντας ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, τους ευχαριστεί και υπόσχεται παράλληλα ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να επιχειρεί διαρκώς να αλλάζει τα δεδομένα ΚΤΕΟ στη χώρα μας και να καινοτομεί εφαρμόζοντας πρακτικές ποιοτικής και ταχύτατης εξυπηρέτησης, με βασικό σκοπό την οδική ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για κάθε ιδιοκτήτη οχήματος.

Το σημαντικό αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί γιορτή.

Γιορτάζοντας λοιπόν η Auteco, ανταποδίδει.

Προσφέρει σε όλους ΔΩΡΑ έκπληξη με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ που θα διενεργηθεί στους σταθμούς της έως 31/12/2015, ενώ παράλληλα κάθε εβδομάδα 6 τυχεροί κερδίζουν τα τέλη κυκλοφορίας της χρονιάς, ασφάλειες αυτοκινήτου και κάθε μήνα 1 υπέρ-τυχερός κερδίζει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Στην Auteco γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Για αυτό λοιπόν « χάθηκε η μπάλα » στην Auteco,
από την εξυπηρέτηση και τα ΔΩΡΑ που προσφέρει.

Αποτελεί σημαντική ευκαιρία λοιπόν για όσους αναζητούν ΚΤΕΟ αυτή την περίοδο, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις προθεσμίες και τα οικονομικά κίνητρα που ορίζει ο νόμος, καθώς στην Auteco βγαίνουν τριπλά κερδισμένοι! Απολαμβάνουν άμεση εξυπηρέτηση – Απαλλάσσονται από πρόστιμα – Κερδίζουν σημαντικά δώρα.

Νέο! e-παράβολο!

Η Auteco, πρωτοπόρος και στην έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου ΚΤΕΟ. Το προσωπικό της εταιρίας είναι πιστοποιημένο από το υπουργείο οικονομικών ώστε να μπορεί να εκδίδει ηλεκτρονικά το αντίστοιχο παράβολο για λογαριασμό των πελατών. Βασική προϋπόθεση είναι η γνώση του ΑΦΜ κάθε εμπλεκόμενου ιδιοκτήτη εκπρόθεσμου οχήματος.

Καλέστε τώρα στο 10.20.30

(όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα)

Εξασφαλίστε το ραντεβού σας εντός των επόμενων ημερών στην Auteco, αποφύγετε ταλαιπωρίες και βγείτε τριπλά κερδισμένοι.

Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

  • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
  • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
  • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
  • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

  • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!