ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 10 Χρόνια Auteco

10 Χρόνια Auteco

Εμείς μετράμε χρόνια, εσείς μετράτε κέρδη! 

Η νέα μεγάλη εκστρατεία για τα 10 Χρόνια Auteco 

Στα ΚΤΕΟ Auteco, δεν βλέπουμε τον έλεγχο του οχήματος σας απλά σαν μια υπηρεσία που πρέπει να σας προσφέρουμε, ούτε την σχέση μαζί σας, σαν μια απλή εμπορική συναλλαγή. Η σχέση που αποκτάτε εσείς και το όχημα σας με την Auteco, στηρίζεται σε μια βάση αμοιβαίου κέρδους, σεβασμού και εμπιστοσύνης κι αυτό θέλουμε να σας το αποδεικνύουμε με κάθε αφορμή. Όπως τώρα, που περήφανα γιορτάζουμε τα 10 μας χρόνια και σας προσφέρουμε ένα σύνολο υπηρεσιών και δώρων για να γιορτάσετε μαζί μας!

Πιο συγκεκριμένα:

– Παίρνετε ΔΩΡΕΑΝ τη νέα επετειακή κάρτα προνομίων autecoClub για να έχετε κέρδος και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις!

– Και όλα αυτά, πάντα με την εγγύηση χρόνου ραντεβού Auteco On Time!*

* αφορά επιβατικά Ι.Χ και φορτηγά έως 3,5 τόνους και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές

 

10 Χρόνια Auteco

 

Auteco. Πολύ περισσότερα από ΚΤΕΟ!

 

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

 

Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του νέου lock down που ισχύει από τις 10 έως και τις 28/2 στην Αττική καθώς και σε όλες τις κόκκινες περιοχές της χώρας τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν ανοιχτά και τα κλεισμένα ραντεβού ισχύουν ως έχουν. Για την μετακίνηση σας στο ΚΤΕΟ επιλέγετε τον κωδικό 2 για το κλείσιμο νέου ραντεβού καλέστε στο 102030 ή στο 211 4800220.

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.