ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > 10 Χρόνια Auteco

10 Χρόνια Auteco

Εμείς μετράμε χρόνια, εσείς μετράτε κέρδη! 

Η νέα μεγάλη εκστρατεία για τα 10 Χρόνια Auteco 

Στα ΚΤΕΟ Auteco, δεν βλέπουμε τον έλεγχο του οχήματος σας απλά σαν μια υπηρεσία που πρέπει να σας προσφέρουμε, ούτε την σχέση μαζί σας, σαν μια απλή εμπορική συναλλαγή. Η σχέση που αποκτάτε εσείς και το όχημα σας με την Auteco, στηρίζεται σε μια βάση αμοιβαίου κέρδους, σεβασμού και εμπιστοσύνης κι αυτό θέλουμε να σας το αποδεικνύουμε με κάθε αφορμή. Όπως τώρα, που περήφανα γιορτάζουμε τα 10 μας χρόνια και σας προσφέρουμε ένα σύνολο υπηρεσιών και δώρων για να γιορτάσετε μαζί μας!

Πιο συγκεκριμένα:

– Παίρνετε ΔΩΡΕΑΝ τη νέα επετειακή κάρτα προνομίων autecoClub για να έχετε κέρδος και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις!

– Και όλα αυτά, πάντα με την εγγύηση χρόνου ραντεβού Auteco On Time!*

* αφορά επιβατικά Ι.Χ και φορτηγά έως 3,5 τόνους και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές

 

10 Χρόνια Auteco

 

Auteco. Πολύ περισσότερα από ΚΤΕΟ!

 

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.