Η Auteco αξιοποιεί το Cloud - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Η Auteco αξιοποιεί το Cloud

Η Auteco αξιοποιεί το Cloud

Στην αξιοποίηση του cloud επικεντρώνονται τα δύο ΙΤ Projects που τρέχουν αυτήν την περίοδο στην Auteco.

Ειδικότερα, το πρώτο έργο αφορά τη μεταφορά του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) της εταιρείας στο cloud. Σκοπός είναι η άμεση ενημέρωση του προσωπικού της εταιρείας, χωρίς κόστος εκτυπώσεων και με δυνατότητα αναζήτησης ιστορικού σε πραγματικό χρόνο.

Το δεύτερο έργο αφορά τη μεταφορά των βάσεων δεδομένων και των τριών καταστημάτων (ΚΤΕΟ) της εταιρείας σε cloud backup για λόγους Disaster Recovery. Με αυτό τον τρόπο θα είναι εφικτή η ανάκτηση των δεδομένων ακόμα και μετά από φυσική καταστροφή των server rooms των καταστημάτων.

Το έργο μεταφοράς του ΣΔΠ στο cloud έχει ξεκινήσει από το Μάιο του 2016. Αναμένεται να παραδοθεί στο προσωπικό για beta testing έως τον Φεβρουάριο του 2017. «Υπήρξαν καθυστερήσεις λόγω του μεγάλου όγκου νομοθεσίας, η οποία κωδικοποιείται και ανεβαίνει στο νέο περιβάλλον ώστε να γίνεται σωστά και η ιστορική αναζήτηση. Ο συνεργάτης με τον οποίο υλοποιούμε το project είναι η εταιρεία b-Open. Η b-Open έχει υλοποιήσει και το ERP και το CRM της εταιρείας μας» δηλώνει στο NetFAX ο Δημήτριος Πασσιάς, Διευθυντής Πληροφορικής της Auteco. Το cloud backup υλοποιείται με τη υποστήριξη της Vodafone τόσο σε επίπεδο κυκλωμάτων όσο και σε επίπεδο hardware — software backup. Αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους.

 Τα ΙΤ Projects που θα τρέξει η εταιρεία το 2017

Επιπλέον Δημήτριος Πασσιάς αναφέρει «Στην Auteco προσπαθούμε να εφαρμόζουμε συνεχώς καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας. Λύσεις εσωτερικού χαρακτήρα για τη διευκόλυνση της εργασίας του προσωπικού όσο και εξωτερικού που αφορούν τον πελάτη ΚΤΕΟ Auteco.

Το 2017 ο πελάτης μας θα είναι σε θέση μέσω της σελίδας μας, αλλά και μέσω mobile app να βλέπει προσφορές από τους συνεργάτες της Auteco club card. Έτσι μέσω αυτής της εφαρμογής ο πελάτης θα μπορεί να δημιουργεί δικό του portfolio οχημάτων. Ο χρήστης θα λαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις που ο ίδιος θα καθορίζει (υπενθυμίσεις για ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, service, ασφάλεια)».

 

Το δελτίο τύπου όπως δημοσιεύτηκε την Τρίτη 29/11/2016:

NetFax.pdf

Η Auteco αξιοποιεί το Cloud

 

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email