ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco: Οκταήμερο Οδικής Ασφάλειας! (31/05/10)

auteco: Οκταήμερο Οδικής Ασφάλειας! (31/05/10)

Η auteco σε συνεργασία με το περιοδικό αυτοκινήτου Auto Τρίτη, το Mediterranean Cosmos και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν από 1 έως και 8 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Mediterranean Cosmos 8ήμερο οδικής ασφάλειας με θέμα οδήγηση και ασφάλεια το καλοκαίρι.

Στόχος της κοινωνικής αυτής προσπάθειας είναι η μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αυξημένος κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για οκτώ ημέρες (1-8/6/2010) από τη 1:00′ το μεσημέρι έως και τις 9:00′ το βράδυ, σε κεντρικό εξωτερικό χώρο του Mediterranean Cosmos, ομάδα ειδικών θα ενημερώνει το κοινό για τους καλοκαιρινούς κινδύνους των δρόμων, για τη σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου εν όψει των διακοπών του καλοκαιριού, αλλά και για θέματα ποδηλατοκίνησης και αλκοολαιμίας. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες, τεχνικοί του κέντρου τεχνικού ελέγχου οχημάτων της auteco -οι οποίοι θα διανέμουν δωρεάν και ειδικά αλκοολόμετρα μιας χρήσης για τους οδηγούς επισκέπτες-, δικαστικοί πραγματογνώμονες, ειδικά ενημερωμένοι ποδηλάτες από την ομάδα πολιτών Bike Respect της Θεσσαλονίκης και μαζί τους το δημοσιογραφικό επιτελείο του Auto Τρίτη.

Ακόμη κατά η διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και μια ζωντανή συναυλία η οποία θα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των νέων σε ηλικία οδηγών.

Κατά το 8ήμερο αυτό θα πραγματοποιούνται καθημερινοί διαγωνισμοί με πολλά και σημαντικά δώρα, θα προσφέρονται δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων, θα διανέμονται χρηστικά αναμνηστικά στους επισκέπτες καθώς  και ένα ειδικό πολυσέλιδο έντυπο. Η θεματολογία του εντύπου αυτού περιλαμβάνει τα εξής θέματα: Με ποδήλατο στο δρόμο, σωστή επιλογή, σωστή ρύθμιση, ασφαλή αξεσουάρ, οι ξαφνικοί κίνδυνοι στον επαρχιακό δρόμο, οδήγηση με υψηλές θερμοκρασίες, οδήγηση στον ανοιχτό δρόμο, κόπωση στο τιμόνι, αλκοόλ και οδήγηση, μεταφορά κατοικίδιων στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι, παιδικά καθίσματα, ασφαλής μεταφορά φορτίων & αποσκευών, γιατί ο οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ είναι ανασφάλιστος και τον τρόπο που ενεργούμε  σε ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.