ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > auteco: «ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» της ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ. (21/04/11)

auteco: «ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» της ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ. (21/04/11)

Η auteco, ως εταιρεία που θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, οικονομίας, πρωτοπορίας και προστασίας του Περιβάλλοντος, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα: «Διερεύνηση της εφαρμογής τεχνολογίας Υβριδικών και Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων στο Ελληνικό Περιβάλλον», σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η Δράση «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», αποτελεί μέρος του Προγράμματος Επιχορηγήσεων ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και είναι εγκεκριμένο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν:car-plug

  • Τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ auteco
  • Το Εργαστήριο Οχημάτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
  • Το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανών και Ηλεκτρικών Ισχύος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
  • Η εταιρεία Τεχνικά Πλαστικά Α.Ε.

Στόχος του προγράμματος είναι:

  • Η διερεύνηση των Ενεργειακών και Οικονομικών επιπτώσεων από την χρήση Ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο Ελληνικό Περιβάλλον
  • Η έρευνα των Διεθνών αγορών και των Ευρωπαϊκών Πολιτικών και Βέλτιστων Πρακτικών σε ότι αφορά την τεχνολογιών Ηλεκτροκίνητων οχημάτων.
  • Η ανάλυση και αποτίμηση των αναγκαίων υποδομών που θα υποστηρίξουν την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση από την χρήση των Ηλεκτροκίνητων οχημάτων.
  • Η καθιέρωση αξιόπιστων κριτηρίων και μεθοδολογίας που θα αξιολογούν αντικειμενικά τις ενεργειακές και οικονομικές επιπτώσεις της χώρας από την χρήση «καθαρών» τεχνολογικά οχημάτων.

Η auteco ως ανεξάρτητος και πιστοποιημένος φορέας τεχνικού ελέγχου οχημάτων, θα συμμετέχει στο πρόγραμμα στο κομμάτι των μετρήσεων και της αξιολόγησης των συστημάτων ηλεκτροκίνησης. Τα αποτελέσματα και οι αναλύσεις της σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα αποτελέσουν την βάση για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων και των συμπερασμάτων της έρευνας.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ

Η Auteco λαμβάνοντας έως σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης έναντι της εξάπλωσης του COVID-19, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της δεύτερης υποχρεωτικής προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ για το χρονικό διάστημα από 7/11 - 30/11/20, οι σταθμοί της εταιρίας θα παραμείνουν κλειστοί, σε μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της διασποράς του ιού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ελληνικής πολιτείας.

Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει μέριμνα άμεσης και αδιάκοπης επικοινωνίας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων, ή όσοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, να ενημερώνονται καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο σχετικά με τις προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί κανονικά σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθ’ όλη την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σταθμών μας.

Όλα τα νεότερα αναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην εν λόγω αναστολή, θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρώτιστο μέλημα όλων είναι η εξασφάλιση της υγείας, τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και των λοιπών συνανθρώπων μας, με ατομική ευθύνη και πειθαρχία.

Auteco “νοιάζομαι

Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 
έως και τη Δευτέρα 30-11-2020

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media FacebookAutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.