ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Ένα σημαντικό δώρο μεγάλης αξίας, για την οδική σας ασφάλεια!

Auteco > Ένα σημαντικό δώρο μεγάλης αξίας, για την οδική σας ασφάλεια!

Στην Αuteco βρίσκουμε συνεχώς αφορμές να σας αποδεικνύουμε πως είμαστε πολλά περισσότερα από ένα ΚΤΕΟ.

Όπως τώρα με το μεγάλης αξίας ΔΩΡΟ μας, σε κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ* και ΚΤΕΟ Delivery.

Ένα δώρο που υπογραμμίζει το ενδιαφέρον μας για την σωστή οδηγική κουλτούρα και την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα. Και για το δώρο μας αυτό θέλαμε την καλύτερη ποιότητα, την ποιότητα WURTH!

Άλλη μια ευκαιρία λοιπόν να δείτε καθαρά το κέρδος σας με τον έλεγχο στα ΚΤΕΟ Αuteco!

*H προσφορά ισχύει για IX επιβατικά ή ΦΙΧ, ΤΑΞΙ(ΕΔΧ)  έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή προωθητική ενέργεια, απαραίτητο το κλείσιμο ραντεβού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι πελάτες της Auteco, πέραν του δώρου (παλαιοί και νέοι) θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν και άλλο σετ υαλοκαθαριστήρων  με έκπτωση 50% επί της λιανικής τιμής των προϊόντων Wurth.

 

Η έκπτωση 50% μπορεί να δοθεί και σε πελάτες ΜΟΤΟ που έχουν στην κατοχή τους και Ε.Ι.Χ . Καμία έκπτωση δεν θα δίνεται σε μη εγγεγραμμένους αγοραστές.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-31/03 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.