ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Έλεγχος ΚΤΕΟ στην auteco και έκπτωση 20% στα εστιατόρια Pizza Hut! (13/07/11)

Έλεγχος ΚΤΕΟ στην auteco και έκπτωση 20% στα εστιατόρια Pizza Hut! (13/07/11)

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει όλους τους οδηγούς οχημάτων που επισκέπτονται τους σταθμούς ΚΤΕΟ της auteco σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ ή έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, η auteco προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι -20% για τα εστιατόρια PIZZA HUT.pizza-hut-logo

 Σε συνεργασία με την γνωστή αλυσίδα εστιατορίων PIZZA HUT, η auteco προσφέρει σε όλους τους πελάτες της μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011, εκπτωτικό κουπόνι -20% για επίσκεψη στα εστιατόρια PIZZA HUT. Η έκπτωση αφορά όλα τα γεύματα που προσφέρει η αλυσίδα εστιατορίων και για το σύνολο της παραγγελίας. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο πακέτο προσφοράς της PIZZA HUT και δεν αφορά παραγγελία για delivery ή drive away.

auteco στα σίγουρα!

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

 

Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του νέου lock down που ισχύει από τις 10 έως και τις 28/2 στην Αττική καθώς και σε όλες τις κόκκινες περιοχές της χώρας τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν ανοιχτά και τα κλεισμένα ραντεβού ισχύουν ως έχουν. Για την μετακίνηση σας στο ΚΤΕΟ επιλέγετε τον κωδικό 2 για το κλείσιμο νέου ραντεβού καλέστε στο 102030 ή στο 211 4800220.

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.