ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Έλεγχος ΚΤΕΟ στην auteco και έκπτωση 20% στα εστιατόρια Pizza Hut! (13/07/11)

Έλεγχος ΚΤΕΟ στην auteco και έκπτωση 20% στα εστιατόρια Pizza Hut! (13/07/11)

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει όλους τους οδηγούς οχημάτων που επισκέπτονται τους σταθμούς ΚΤΕΟ της auteco σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ ή έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, η auteco προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι -20% για τα εστιατόρια PIZZA HUT.pizza-hut-logo

 Σε συνεργασία με την γνωστή αλυσίδα εστιατορίων PIZZA HUT, η auteco προσφέρει σε όλους τους πελάτες της μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011, εκπτωτικό κουπόνι -20% για επίσκεψη στα εστιατόρια PIZZA HUT. Η έκπτωση αφορά όλα τα γεύματα που προσφέρει η αλυσίδα εστιατορίων και για το σύνολο της παραγγελίας. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο πακέτο προσφοράς της PIZZA HUT και δεν αφορά παραγγελία για delivery ή drive away.

auteco στα σίγουρα!

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-31/03 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.