Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας

Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας

Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας στο γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

Η Auteco πρωτοστατώντας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης διοργάνωσε στις 14 Μαΐου 2016 στο γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα ανάμεσα στις ομάδες των εργαζομένων στις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ) που δραστηριοποιείται με σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, και της μικτής ομάδας βετεράνων Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ).

Σκοπός της ανωτέρω ποδοσφαιρικής συνάντησης ήταν η ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, που σταθερά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, προσφέρει σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας 7.000 συσσίτια ημερησίως.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου: Ορφανός, Μπορμπόκης, Χασιώτης, Ιορδανίδης, Κούτσης, Βένος, Χαριστέας, Σίτσας, Χατζόγλου, Τζιφόπουλος, Τουντζιάρης, Παπαδόπουλος, Αδάμου, Δρακίδης, Παπαιωάννου, Ζήφκας, Λόμπας, Κάκογλου. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως παρουσία του Σεβασμιότατου κ. Βαρνάβα.

Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους βετεράνους ποδοσφαιριστές και την ομάδα της ΣΤΑΣΥ καθώς και τις ακαδημίες του Άρη και της Α.Ε. Φαλήρου για τη συμμετοχή τους καθώς και τον Μητροπολίτη κο Βαρνάβα και όλους τους εθελοντές της Μητρόπολης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως για το τεράστιο έργο τους.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον Αγώνα

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email